WII (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Tehnika

Sporočilo

honey -> WII (12.2.2011 13:14:15)

Zanima me, kako je s temi igricami za WII, ki jih potegneš z neta. Npr. potegnila sem dol Junior fitness, zdaj pa me zanima, ali to zapečem na CD ali na DVD in kako? Je kakšna posebna fora ali samo dodam vse datoteke in zapečem? Tako kot npr. kakšne risanke ipd.?

Hvala za pomoč

StrawberrY -> RE: WII (12.2.2011 13:48:50)

Na Cd ali Dvd ne delajo. Razen, če je kakšen star Wii.
Posneti jih moraš na disk in dela vse brez problema. Aja, pa Wii moraš najprej odklenit[sm=smiley1.gif]! No sej to verjamem, da si ga, če si iz interneta snela igrice.

honey -> RE: WII (12.2.2011 14:44:52)

Na disk? Se pravi, da mora biti wii priklopljen na računalnik, ali kako? Ker mi ga imamo zdaj na TV vezanega.

Ja, odklenili smo ga pa oz. je v postopku odklepanja [sm=smiley1.gif]

StrawberrY -> RE: WII (13.2.2011 9:31:32)

IZVIRNO SPOROČILO: honey

Na disk? Se pravi, da mora biti wii priklopljen na računalnik, ali kako? Ker mi ga imamo zdaj na TV vezanega.

Ja, odklenili smo ga pa oz. je v postopku odklepanja [sm=smiley1.gif]

To je zunanji USB disk, ki je priključen na WII.

Ribica ** -> RE: WII (15.2.2011 21:08:30)

Rabis ali zunanji disk ali pa USB. Na Cdje ne dela.

honey -> RE: WII (17.2.2011 0:06:48)

Hvala za odgovore, smo že ugotovili to. Menda se pri teh wii-jih, ki so bili kupljeni po božiču, ne da več zamenjati nekega čipa, da si lahko uporabljal igrice na CD-jih. Tako je možu razložil tisti, ki nam je to rihtal. Tako da zdaj kupujemo zunanji disk [sm=smiley1.gif]

honey -> RE: WII (25.3.2011 21:25:51)

Še nekaj me zanima. Jaz imam zdaj na zunanjem disku posnete igrice (mi jih je posnel kolega). Disk sem posodila sodelavki, da si jih presname, pa pravi, da ne zna. Mi zna kdo pomagat, kako naj to naredi?

Stran: [1]