|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Štruklji...
9.2.2011 15:18:27   
naja17
Delam jih po tistem receptu k je na embalaži zagorskih štrukljev, torej pokuhani, pol pa zaviti v slanino in zapečeni v pečici, preliti s smetano... Moj bi pa zdej rada, da jaz slanino zamenjam za pršut user posted image Ne vem, a to gre skup, ker stran pol namo metal, al ne user posted image

Je katera že probala?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Štruklji...
9.2.2011 16:43:10   
hubi
Kakšen je pa original recept, lepo prosim? user posted image

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Štruklji...
9.2.2011 19:51:24   
naja17
Ja tko kot sem napisala: skuhane zavijem v rezine slanine in dam v ognjevarno posodo in zapečem in pol prelijem s sladko smetano... Če bi pa rada recept za štruklje, pa nau šlo, ker al kupim zagorske štruklje (kjer imaš tud ta recept), al pa mi jih naredi tašča k je zagorka user posted image .

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Štruklji...
11.2.2011 13:12:00   
kjava.
jasno, da lahko, kaj pa je razlika pršut pa slanina? To, da je pri pršutu več mesa, posledično bojo štruklji še boljši.

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Štruklji...
11.2.2011 14:15:05   
suzolinka
Ja pa tudi bolj slani. Meni osebno je slanina bolj. Pečen pršut postane trd (in slan), tako kot na pici.

(odgovor članu kjava.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Štruklji...
11.2.2011 14:21:35   
naja17
Khm... Kaj čem zdej user posted image Pa dobr, sej se zalije s sladko smetano, verjetno pol mal ublaži user posted image Bom jest pol pol nardila, ziher je ziher user posted image ...

(odgovor članu suzolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Štruklji...
11.2.2011 19:04:21   
suzolinka
Kar si je zakuhal, naj še pojeuser posted image

Drugač pa ne skrbi, sej bo za pojest, meni je pač boljš s slanino


< Sporočilo je popravil suzolinka -- 11.2.2011 19:06:02 >

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





RECEPTI: Tri jesenske enolončnice
Na jesenske hladnejše dni in sezono virusov se lahko pripravite tudi s toplimi in prehransko bogatimi jesenskimi enolonč...
Limonov-bananin kruh
Ste se naveličali običajnega kruha in bi svojemu malčku radi ponudili zdrav, sočen in slasten kruhec, ki ga bo z veselje...




Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?