|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   MOL vrtec vprašanje
2.2.2011 13:43:40   
K_a_t_i
Hipotetičen primer:
Janez odda vlogo ter pod a) izbere vrtec Ciciban, pod b) vrtec Andersen, pod c) ne označi, da želi katerokoli enoto. Ima 77 točk.
Petra odda vlogo ter pod a) izbere Jelko, pod b) Najdihojco in pod c) DA, dajte me kamorkoli! Ima 80 točk.
Oba vpisujeta otroka za september 2011.

Na voljo je eno samo prosto mesto - v Cicibanu. Kdo dobi mesto? Janez, ker ima pod a) Ciciban-a ali Petra, ki ima več točk user posted image Je pomembno, da imaš dovolj točk, ali tudi, da si izbral pravi vrtec?

Hvala!
LpK

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: MOL vrtec vprašanje
2.2.2011 13:50:43   
majana79
Kati, po mojih izkušnjah lani oktobra, smo dobili vrtec napisan pod prvo izbiro (v drugem krogu), z manj točkami (72), kot nekateri, ki so označili da želijo katerikoli vrtec, pa so imeli več točk (77, 80, ipd).

Tako da ne vem kako to točno funkcionira.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.2.2011 14:09:58   
K_a_t_i
Hvala, majana! Ravno to sem želela - izkušnjo iz prve roke user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.2.2011 15:14:58   
zaspancek1
Sistem deluje tako, da je zelo pomembno kateri vrtec izbereš kot prvo izbiro.

Mimogrede, včeraj je bila objavljena posodobljena čakalna lista:
http://www.eljubljana.si/on/2226-cakalni-seznam-javnih-vrtcev

< Sporočilo je popravil zaspancek1 -- 2.2.2011 15:19:21 >

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.2.2011 18:47:47   
Putka
Se mogoče lahko še kak link doda, kjer je razloženo kaj/kako se točkuje? A našega 14 dni starega mulčka lahko tudi že vpišem v vrtec?

(odgovor članu zaspancek1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.2.2011 21:03:24   
K_a_t_i
Čisto spodaj: http://www.ljubljana.si/si/zivljenje-v-ljubljani/v-srediscu/66499/detail.html
In ja - definitivno ga vpiši do 31.3. (za december ali januar, odvisno kdaj rabiš).

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.2.2011 21:06:12   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: zaspancek1

Ravno zaradi te čakalne liste sem postavila vprašanje - namreč me je zanimalo, ali bodo za september dobili pred nami vrtec VSI, ki so na tej listi in imajo več točk kot mi (pri tem, da jih njim dodam še 10, ker so že na čakalni listi), ali samo tisti, ki imajo pod a naveden "naš" želeni vrtec. Torej tile iz čakalne ponovno oddajajo vloge?

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

Neposredna povezava do sporočila: 7
3.2.2011 10:49:22   
Putka
No, potem po mojih izračunih mi za tamalega sploh ne dobimo vrtcauser posted image . Če prav razumem, je tudi pomembno kdaj se otrok rodi, a potem naj starši tempiramo rojsto septembra, ker tako dobi največ točk? Bedarija.. Pa tudi starejši otrok, ki je že vključen v vrtec nima nobene veze?

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.2.2011 11:41:06   
zaspancek1
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

IZVIRNO SPOROČILO: zaspancek1

Ravno zaradi te čakalne liste sem postavila vprašanje - namreč me je zanimalo, ali bodo za september dobili pred nami vrtec VSI, ki so na tej listi in imajo več točk kot mi (pri tem, da jih njim dodam še 10, ker so že na čakalni listi), ali samo tisti, ki imajo pod a naveden "naš" želeni vrtec. Torej tile iz čakalne ponovno oddajajo vloge?

Kolikor je meni znano, gre v prvem krogu za zapolnitev mest po posameznih vrtcih na podlagi prve želje. Če še kaj ostane mest, se potem gleda tiste, ki so ostali na seznamu in imajo določen vrtec (tisti, ki ima še prosta mesta) na drugem mestu....in tako dalje - teoretično, v praksi pa se itak vse zapolni s prvimi željami; edina šansa je med letom, če odprejo kak nov oddelek). Čakalna lista pa se oblikuje vsako leto sproti in velja do septembra naslednjega leta, potem pa jovo na novo - vsi, ki želijo vrtec (pa ga še nimajo), morajo oddati novo vlogo, res pa tisti, ki so že bili na čakalni listi prejšnje leto (in niso dobili ponujenega mesta), dobijo dodatnih 10 točk.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.2.2011 11:50:37   
K_a_t_i
Koliko je predvidenih mest za nove jaslične skupine?

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

Neposredna povezava do sporočila: 10
3.2.2011 12:19:18   
zaspancek1
To bi pa najbolje vedeli na MOL-u, sicer pa je potem še pomembno koliko mest je predvidenih za posamezne letnike otrok. Spomnim se, da je na obvestilu vrtca (ko smo še pošiljali vloge v vsak vrtec posebej) pisalo koliko je prostih mest za otroke letnika 2008 in 2009 (oz. sedaj 2010 in 2011).
Drugače pa bi bilo dobro vedeti kateri vrtci so npr. prejšnje leto (oz. še to šolsko leto) imeli manjši naval - se pravi, da je bilo potrebno najmanj točk. Sicer ni ravno nujno, da bo tako tudi naslednje leto, ampak ena orientacija je pa definitivno.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?