zaspancek1 -> RE: MOL vrtec vprašanje (3.2.2011 11:41:06)
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i IZVIRNO SPOROČILO: zaspancek1 Sistem deluje tako, da je zelo pomembno kateri vrtec izbereš kot prvo izbiro. Mimogrede, včeraj je bila objavljena posodobljena čakalna lista: http://www.eljubljana.si/on/2226-cakalni-seznam-javnih-vrtcev Ravno zaradi te čakalne liste sem postavila vprašanje - namreč me je zanimalo, ali bodo za september dobili pred nami vrtec VSI, ki so na tej listi in imajo več točk kot mi (pri tem, da jih njim dodam še 10, ker so že na čakalni listi), ali samo tisti, ki imajo pod a naveden "naš" želeni vrtec. Torej tile iz čakalne ponovno oddajajo vloge? Kolikor je meni znano, gre v prvem krogu za zapolnitev mest po posameznih vrtcih na podlagi prve želje. Če še kaj ostane mest, se potem gleda tiste, ki so ostali na seznamu in imajo določen vrtec (tisti, ki ima še prosta mesta) na drugem mestu....in tako dalje - teoretično, v praksi pa se itak vse zapolni s prvimi željami; edina šansa je med letom, če odprejo kak nov oddelek). Čakalna lista pa se oblikuje vsako leto sproti in velja do septembra naslednjega leta, potem pa jovo na novo - vsi, ki želijo vrtec (pa ga še nimajo), morajo oddati novo vlogo, res pa tisti, ki so že bili na čakalni listi prejšnje leto (in niso dobili ponujenega mesta), dobijo dodatnih 10 točk.
|
|
|
|