Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Telovadba z dojenčki - Bežigrad 3.3.2011 15:33:08
|
|
|
|
iris_
|
Tanergija...mamica in beba na pilatesu....tudi jaz razmišljam da bi šla s tamalo ;)
|
|
|
|
RE: Telovadba z dojenčki - Bežigrad 3.3.2011 20:13:40
|
|
|
|
Lepka
|
O super, najlepša hvala!!!!! Pa nič razmišljat - gremo.... :)
|
|
|
|
RE: Telovadba z dojenčki - Bežigrad 3.3.2011 22:09:21
|
|
|
|
iris_
|
kolk maš pa ti starega otročka? moja je 5 mescev...mislim, da se bom res vpisala. sem hodila k njim na telovadbo za nosečke in sem bla zlo zadovoljna, tko da gremo zdej v akcijo pa dol s kilogrami :)))
|
|
|
|
RE: Telovadba z dojenčki - Bežigrad 3.3.2011 22:28:18
|
|
|
|
Lepka
|
Moja je stara 6,5 mesecev in nekaj je res treba narediti s temi kilogrami, če pa lahko zraven še otroka vzamem ja pa itak super, ker se izognem vsem logističnim zapletom :) Jaz bi jih kar za v torek poklicala...
|
|
|
|
RE: Telovadba z dojenčki - Bežigrad 4.3.2011 14:23:06
|
|
|
|
solis
|
o helo, jst mam pa 8 mesečno punči, pa tud iščem kej tazga. Bi mi pa bolj pasal, če bi bla zadeva bolj na S Bežigrada, blizu obvoznice. Kakšna ideja?
|
|
|
|
RE: Telovadba z dojenčki - Bežigrad 4.3.2011 14:29:18
|
|
|
|
Lepka
|
Solis pozdravljena, jaz sem ful iskala telovadbo za Bežigradom, pa žal neuspešno vse do tele informacije. A ti je to predaleč?
|
|
|
|
RE: Telovadba z dojenčki - Bežigrad 4.3.2011 14:38:22
|
|
|
|
solis
|
Jp, predaleč. Nimam izpita za avto. Na avtobus, se mi pa tud ne da kr naprej hodt. Če bi blo vsaj tok bliz, da bi se dal peš pridt, bi blo super - še mal za dodatno rekreacijo... Tko pa bi bil sam še en izgovor več, da se mi ne bi dal it, tud če bi se vpisala .
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.