Telovadba z dojenčki - Bežigrad (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

Lepka -> Telovadba z dojenčki - Bežigrad (2.2.2011 12:01:15)

Hojla,
ali katera ve, če kje za Bežigradom poteka telovadba/joga z dojenčki? Našla sem jo namreč povsod drugje po Ljubljani, samo glede na to, da sem brez avta, bi želela, da je čimbližje.

iris_ -> RE: Telovadba z dojenčki - Bežigrad (3.3.2011 15:33:08)

Tanergija...mamica in beba na pilatesu....tudi jaz razmišljam da bi šla s tamalo ;)

Lepka -> RE: Telovadba z dojenčki - Bežigrad (3.3.2011 20:13:40)

O super, najlepša hvala!!!!! Pa nič razmišljat - gremo.... :)

iris_ -> RE: Telovadba z dojenčki - Bežigrad (3.3.2011 22:09:21)

kolk maš pa ti starega otročka? moja je 5 mescev...mislim, da se bom res vpisala. sem hodila k njim na telovadbo za nosečke in sem bla zlo zadovoljna, tko da gremo zdej v akcijo pa dol s kilogrami :)))

Lepka -> RE: Telovadba z dojenčki - Bežigrad (3.3.2011 22:28:18)

Moja je stara 6,5 mesecev in nekaj je res treba narediti s temi kilogrami, če pa lahko zraven še otroka vzamem ja pa itak super, ker se izognem vsem logističnim zapletom :) Jaz bi jih kar za v torek poklicala...

solis -> RE: Telovadba z dojenčki - Bežigrad (4.3.2011 14:23:06)

o helo,

jst mam pa 8 mesečno punči, pa tud iščem kej tazga. Bi mi pa bolj pasal, če bi bla zadeva bolj na S Bežigrada, blizu obvoznice. Kakšna ideja?

Lepka -> RE: Telovadba z dojenčki - Bežigrad (4.3.2011 14:29:18)

Solis pozdravljena, jaz sem ful iskala telovadbo za Bežigradom, pa žal neuspešno vse do tele informacije. A ti je to predaleč?

solis -> RE: Telovadba z dojenčki - Bežigrad (4.3.2011 14:38:22)

Jp, predaleč. Nimam izpita za avto. Na avtobus, se mi pa tud ne da kr naprej hodt. Če bi blo vsaj tok bliz, da bi se dal peš pridt, bi blo super - še mal za dodatno rekreacijo... Tko pa bi bil sam še en izgovor več, da se mi ne bi dal it, tud če bi se vpisala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image].

iris_ -> RE: Telovadba z dojenčki - Bežigrad (21.3.2011 10:41:42)

Lepka a si že bila tam? kako si zadovoljna?

Stran: [1]