|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Preživnina in izplačilo partnerja
1.2.2011 16:42:43   
mayuri
ker sem v novi in predvsem boleči situaciji, se obračam na tiste, ki imate s tem izkušnje:
moj položaj je sledeči: sem tik pred razpadom 8 let trajajoče zveze (izvenzakonska skupnost) z dve leti starim otrokom, živimo pa v maminem stanovanju, ki ga je popolnoma adaptiral partner s kreditom, ki ga plačuje sam, sama sem bila po dogovoru z njim zadolžena  za druge stroške, ki  smo jih imeli...zanima pa me predvsem:
-kako se deli premoženje v tem primeru...ali mu moram povrnit dejansko vse, kar je vložil v stanovanje, čeprav sem sama imela stroške z drugimi stvarmi...
-komu se dodeli otrok (sam večjega zanimanja zanj pravzaprav nima, večino časa v teh dveh letih je bil odsoten in se ukvarjal z raznimi hobiji, vendar ko mu rečem da bom zaradi njegovega odnosa odšla iz te zveze, mi stalno grozi, da mi bo vzel otroka; se to lahko zgodi?)
-kakšno preživnino lahko zahtevam od njega, glede na to, da je njegovo dejansko izplačilo čez 2000€/mesec (plača sama 1100 € in ogromno kilometrine)
-kdo določi obiske pri očetu in kako pogosti sploh so (seveda mu jih ne nameravam preprečiti, ampak glede na njegovo nezanimanje za otroka je mali zelo navezan name in z očetom noče spat, jest, it ven...)

vesela bom vaših odgovorov, čeprav bi raje videla, da se nikoli ne bi znašla v taki situaciji...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Preživnina in izplačilo partnerja
1.2.2011 19:46:02   
zmajaz
Vse kar si naštela, je bolj ali manj stvar dogovora med vama. Vse, kar je vložil v stanovanje mu vsekakor ne bo treba povrniti (sploh glede na dogovor, da je on financiral kredit, ti pa zato druge zadeve) - en del pa verjetno - tu ti bo morda katera druga vedela kaj več povedati.

Otrok se praviloma dodeli mami, sploh še so zadeve pri njej urejene, in v situaciji, kot jo opisuješ in imaš zanjo zagotovo tudi priče, je možnost, da bi ti otroka vzel, tam nekje blizu nule.

Preživnina - stvar dogovora - če se ne moreta dogovoriti, jo določi sodnik glede na njegove dohodke. Morala bi pa po mojem dobiti 200-300 evrov.

Glede obiskov se isto dogovorita sama - če se ne moreta, tu spet nastopi sodnik.

Ta večja: 05.01.2008
Ta mali: 01.05.2009

(odgovor članu mayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.