|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Novinka je z vami
10.8.2005 14:15:27   
kitty
Ojla punce!

Že kar nekaj časa vas prebiram in se mi zdite sila super. Tudi midva s fantom sva se odločila, da bi mela eno luškano :duda:, ker imava zdaj pa res čisto vse stanovanje, službo pa še mama je šla v pokoj. Bila sva že na dopustu in sva ful :sloncek::sloncek::sloncek: Bom vidla, če bom 15.8. dobila:hudicek:. Drugače se bom pa po dopustu moje G prijavila za pregled. Drugače nimam nobenih težav.:hudicek: imam redno, hormon.tablet nisem nikoli jemala. Bolečin ob :hudicek:skoraj nimam, še celo se takrat počutim nekako bolj polno energije. :bravo::bravo::bravo:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Novinka je z vami
10.8.2005 14:25:17   
tinkamiška
Pozdravljena Kitty:rozica:

Ti želim, da čimprej rata:):rozica::rozica::rozica:

Tinka

(odgovor članu kitty)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Novinka je z vami
10.8.2005 14:31:34   
svetlana1
Dobrodošla,
:bravo::bravo::bravo:
pa veliko sreče, pa ne smeš se začeti obremenjevati, če ne bo :hudicek::hudicek:

Svetlana

(odgovor članu kitty)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Novinka je z vami
10.8.2005 14:32:23   
LANA37
Dobrodošla med nami!:bravo:

(odgovor članu kitty)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Novinka je z vami
10.8.2005 14:33:16   
jazz
Pozdravljena!!!:bravo::bravo::bravo::rozica:

(odgovor članu kitty)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Novinka je z vami
10.8.2005 14:40:14   
emaa
Dobrodošla :bravo::bravo:

(odgovor članu kitty)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Novinka je z vami
10.8.2005 15:07:59   
nelky
Živjo Kitty! ;)

Ti privoščim, da bi čimprej dočakala :modri: Se mi zdi kar nekam znana tvoja začetniška vnema. Midva z možem sva tudi šele začela načrtovati, pa že komaj čakava na sadove... Saj bodo, boš videla! Sicer pa se še beremo in spodbujamo! Bomo že dočakale. Med tem pa čimbolj uživaj, saj se sreča ne skriva le v cilju, ampak jo lahko odkrivaš že na poti k njemu.

Lepo bodi in vse dobro ti želim! :rozica: :rozica: :rozica:

Nelky

(odgovor članu kitty)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Novinka je z vami
10.8.2005 19:20:25   
Anitka
Hoj!

Dobrodošla med nami na RR-ji, kje ti želim, da se boš v naši družbi imela lepo. Želim ti tudi, da bo tvoja pot do :duda: čim krajša. Morda te preseneti že ta mesec.:miska::rozica::miska::rozica::miska::rozica:

(odgovor članu kitty)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Novinka je z vami
10.8.2005 21:33:18   
mihi78
upam, da boš kmalu srečka :nosecka:!
mogoče si pa že!
lp :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu kitty)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Novinka je z vami
11.8.2005 9:42:25   
kitty
Hvala vam za vse lepe želje in spodbude. Sama sem velik optimist :)- in vem, da bo...ko bo pravi čas! Sam sm včasih tako neučakana, da bi najraje rodila kar jutri :zmeden:
Z :love: greva 22.8. še mal na :morje: pa bi blo tko fajn da mi :hudicek:ne bi prišla 15.8. ko bi mogla. Kaj je lepšga kot na :morje:zagledat:modri:.Aja, pa še znaki. Slabo mi ni, špika me nič, prsi me ne bolijo. Je pa res, da sem bila prejšni torek čist zanič tko, da sem šla prej iz službe,mal me je mrzlica tresla pol mi je blo vroče, ponoč pa sm vstala, da sm si preoblekla prešvicano pižamo:zmeden: V sredo sm bla spet čist O.K.
Pol pa pravjo eni,da en virus razsaja.:grrr:Upam, da je samo moj in od :love:virušček.

(odgovor članu kitty)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?