Novinka je z vami (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

kitty -> Novinka je z vami (10.8.2005 14:15:27)

Ojla punce!

Že kar nekaj časa vas prebiram in se mi zdite sila super. Tudi midva s fantom sva se odločila, da bi mela eno luškano :duda:, ker imava zdaj pa res čisto vse stanovanje, službo pa še mama je šla v pokoj. Bila sva že na dopustu in sva ful :sloncek::sloncek::sloncek: Bom vidla, če bom 15.8. dobila:hudicek:. Drugače se bom pa po dopustu moje G prijavila za pregled. Drugače nimam nobenih težav.:hudicek: imam redno, hormon.tablet nisem nikoli jemala. Bolečin ob :hudicek:skoraj nimam, še celo se takrat počutim nekako bolj polno energije. :bravo::bravo::bravo:

tinkamiška -> Novinka je z vami (10.8.2005 14:25:17)

Pozdravljena Kitty:rozica:

Ti želim, da čimprej rata:):rozica::rozica::rozica:

Tinka

svetlana1 -> Novinka je z vami (10.8.2005 14:31:34)

Dobrodošla,
:bravo::bravo::bravo:
pa veliko sreče, pa ne smeš se začeti obremenjevati, če ne bo :hudicek::hudicek:

Svetlana

LANA37 -> Novinka je z vami (10.8.2005 14:32:23)

Dobrodošla med nami!:bravo:

jazz -> Novinka je z vami (10.8.2005 14:33:16)

Pozdravljena!!!:bravo::bravo::bravo::rozica:

emaa -> Novinka je z vami (10.8.2005 14:40:14)

Dobrodošla :bravo::bravo:

nelky -> Novinka je z vami (10.8.2005 15:07:59)

Živjo Kitty! ;)

Ti privoščim, da bi čimprej dočakala :modri: Se mi zdi kar nekam znana tvoja začetniška vnema. Midva z možem sva tudi šele začela načrtovati, pa že komaj čakava na sadove... Saj bodo, boš videla! Sicer pa se še beremo in spodbujamo! Bomo že dočakale. Med tem pa čimbolj uživaj, saj se sreča ne skriva le v cilju, ampak jo lahko odkrivaš že na poti k njemu.

Lepo bodi in vse dobro ti želim! :rozica: :rozica: :rozica:

Nelky

Anitka -> Novinka je z vami (10.8.2005 19:20:25)

Hoj!

Dobrodošla med nami na RR-ji, kje ti želim, da se boš v naši družbi imela lepo. Želim ti tudi, da bo tvoja pot do :duda: čim krajša. Morda te preseneti že ta mesec.:miska::rozica::miska::rozica::miska::rozica:

mihi78 -> Novinka je z vami (10.8.2005 21:33:18)

upam, da boš kmalu srečka :nosecka:!
mogoče si pa že!
lp :rozica::rozica::rozica:

kitty -> Novinka je z vami (11.8.2005 9:42:25)

Hvala vam za vse lepe želje in spodbude. Sama sem velik optimist :)- in vem, da bo...ko bo pravi čas! Sam sm včasih tako neučakana, da bi najraje rodila kar jutri :zmeden:
Z :love: greva 22.8. še mal na :morje: pa bi blo tko fajn da mi :hudicek:ne bi prišla 15.8. ko bi mogla. Kaj je lepšga kot na :morje:zagledat:modri:.Aja, pa še znaki. Slabo mi ni, špika me nič, prsi me ne bolijo. Je pa res, da sem bila prejšni torek čist zanič tko, da sem šla prej iz službe,mal me je mrzlica tresla pol mi je blo vroče, ponoč pa sm vstala, da sm si preoblekla prešvicano pižamo:zmeden: V sredo sm bla spet čist O.K.
Pol pa pravjo eni,da en virus razsaja.:grrr:Upam, da je samo moj in od :love:virušček.

Stran: [1]