|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ok.....znorela bom!
30.1.2011 18:25:23   
*miska.mcc*
moj drugosolec ima za bralno znacko do jutro prebrat zgodbico o Frančku, narisat najljubsi prizor in se naucit zgodbico ob slikah v knjigi povedat.
cez vikend sta bila pri babi in dediju. striktno sem narocila, kaj se ima za naucit.
in me vceraj mami klice, da se tadej noče ucit. da si zamasi usesa in nori, da se on tega pa ze ne bo ucil, ker je bedarija.user posted image

zdaj smo ze od 4ih doma in mali v kotu na tleh tuli ze kaki 2 uri.
kaj naj?
mu tezim s knjigo, za kar reeees nimam zivcev, ali naj ga pustim pri miru. ampak pol bo zjutraj cela katastrofa za v solo, ker ne zna!user posted image (za to imam pa se manj zivcev)

narisal je ze v petek doma in se res zelo ptrudil. tudi prebrala sva zgodbico 4x.

any ideas?

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ok.....znorela bom!
30.1.2011 18:26:22   
Anonimen
Ne nori še ti, če že on.

(odgovor članu *miska.mcc*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
30.1.2011 18:31:01   
*miska.mcc*
saj dihaaaaam....sem popolnoma mirna. navzven. rekla sem mu, da naj nardi kakor hoce. bo pac jutri brez znanja v soli.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.1.2011 18:34:13   
K_a_t_i
Če si mu 4krat prebrala, pomojem že zna. Samo noče. Se mi zdi, da bo vseeno šlo ;)

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

Neposredna povezava do sporočila: 4
30.1.2011 18:35:09   
*miska.mcc*
zdaj ga imam na ignore. sem mu razlozila prejle, da njegova sola ni moja stvar. da kolkor se bo ucil, tolko bo znal. da ce sam noce, da ga ne more prisilit. (kar je v bistvu popolnoma res. ima nenormalno mocan karakter- ali kako se temu po novem rece)
knjiga je na mizi, jaz delam vecerjo. ve pa, da ko in ce se odloci ucit, da mu bom pomagala. ampak za1x nic kaj ne kaze.user posted image
mislim....nisem navajena tega. s starejsim ni bilo nikol problemov. se opozarjat mi ga ni treba na naloge.
tale mali pa....uuuhaaaaaa!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 5
30.1.2011 18:50:03   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc*

moj drugosolec ima za bralno znacko do jutro prebrat zgodbico o Frančku, narisat najljubsi prizor in se naucit zgodbico ob slikah v knjigi povedat.

Če prav razumem, je narisal, knjigica mu je bila 4x prebrana.... tisti del za doma je opravljen.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Neposredna povezava do sporočila: 6
30.1.2011 18:59:42   
*miska.mcc*
NAUCIT SE MORA SE POVEDAT OB SLIKICAH. (pardon crke)
v petek bi moral ze znat. ampak mi je rekel, da se hoce SAM naucit. in sem mu dala mir. pač vcasih otrokom pustim, da naredijo po svoje in tudi vidijo kaksne posledice lahko dolocena dejanja pustijo. in je pustilo posledice.(ne me napast. sem ga kakih 7x vprasala, ce mu pomagam)
uciteljica z zgodbo NI BILA zadovoljna in mu podaljsala do jutri.
tukaj pa se je pol zacelo najino pregovarjanje.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.1.2011 19:13:27   
titania
Čajček si skuhajte.. Povečerjajta, naj se umije, se spravi v pižamo,.. Poll pa mu lepo reči, naj ti še enkrat pravljico prebere oz. pove - samo 1x. Potem, ko bo končal pa ga vprašaj: "Se ti zdi, da znaš dovolj, da bo učiteljica zadooljna?" PA če bo sam to rekel, te že mora tak bit.

Only God can judge me :)

Neposredna povezava do sporočila: 8
30.1.2011 19:35:31   
*miska.mcc*
titania- točno to smo naredili.
ravno ko sem vecerjo servirala, je prisel za mano s knjigo, da pa bi. user posted image
zdaj se umivata, skocita v pizame in mi bo povedal.
madona.....moj otrok ima dvojno osebnost. zdaj je oh in sploh.... vse pojedel, pospravil za sabo, brez besed vzel pizamo, zobno scetko in se odpravil v kopalnico user posted image

(odgovor članu titania)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.1.2011 20:09:18   
*miska.mcc*
evo...
zdajle mi je zdzrdral na pamet celo knjigico.user posted image
izpustil je 2 ali 3 stavke in v nekaj stavkih obrnil zaporedje besed. pa sem mu rekla, da ni treba tako natancno. pa je rekel, ja moram, ce ne uciteljica spet ne bo zadvoljna.user posted image

ok....glavno, da je sam zadovoljen. pol sem tudi sama.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 10
30.1.2011 20:15:56   
K_a_t_i
No, vidiš! Morda pa je v mislih sam ponavljal ves vikend user posted image . So pa tile mulci strašni - parkrat jim prebereš in znajo na pamet user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

Neposredna povezava do sporočila: 11
30.1.2011 20:19:44   
*miska.mcc*
ej, sam res. jst bi po mojem kake 4 ure intenzivnega piflanja rabla, da se tako naucim.user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 12
30.1.2011 20:52:21   
BellaB
Jst vem, da trme ne bom pustila ampak bom naredla tako, da se bojo ucili na svojih napakah. Ce mu enkrat oz dvakrat reces, ne valjaj se po tleh, da se ne kam zbodes, pa te ignorira... pa ok pa dej se zbodi in tuli. Bos vedu za drugic.

Ta tvoj ta mali pa ocitno ne mara ukazovanja in hoce vse sam narest. Upostevaj to, otrok je osebnost, naj se uci na lastnih napakah.

Neposredna povezava do sporočila: 13
30.1.2011 20:53:13   
Gina
Uf, jaz pa ne razumem, zakaj se tako dolgo z njim ubadaš. Imaš samo dve možnosti - ali uveljaviš svoje, se pravi zahtevaš da naredi kar ima za naredit in to takoj (kaj bo zdaj cela familija trpela, ker se njemu ne zdi to delat, pa da dve uri trmari....uf, ni mi jasno, zakaj dopuščaš, da celi familiji, pa še sebi žre živce, a je to smiselno ali vredno te energije, a ni boljše takoj zahtevat svoje in mir? NO seveda je še druga možnost...ali pa mu rečeš ok, me ne briga, boš dobil pa slabo oceno in se za to reč več ne zmeniš niti če ti hoče kaj potem povedat - pa kljub temu ne smeš pustit, da živcira celo familijo - to je potem njegov problem, da nečesa nima narejenega. Celo popoldne se s tem ukvarjat?? no go pri meni.

Neposredna povezava do sporočila: 14
30.1.2011 20:54:40   
BellaB
Gina tocno tako.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 15
31.1.2011 7:53:20   
*miska.mcc*
Gina, saj to sem naredila.
prav, pa pac jutri s5 ne bos znal. in sem delala naprej svoje, kot da ni nic. sam v sebi sem pa vrela.user posted image
je tak karakter in zelooooo trmast. ga ne premakne noben politicar.

(odgovor članu BellaB)
Neposredna povezava do sporočila: 16
31.1.2011 8:38:42   
vesna.com
Ampak cilj brelne značke je da se otrok nauči pripovedovat, sprva ob slikah itd., ne da zdrdra na pamet knjigo. Pri nas učiteljice ošpice dobijo od tega.:)

Neposredna povezava do sporočila: 17
31.1.2011 8:46:21   
*miska.mcc*

IZVIRNO SPOROČILO: vesna.com

Ampak cilj brelne značke je da se otrok nauči pripovedovat, sprva ob slikah itd., ne da zdrdra na pamet knjigo. Pri nas učiteljice ošpice dobijo od tega.:)

ja, se strinjam. ampak mali je rekel, da se mora fuuuuul naučit.  user posted image
mah....bo kar bo.

(odgovor članu vesna.com)
Neposredna povezava do sporočila: 18
31.1.2011 9:40:02   
ronja
Prepusti mu odgovornost za šolo, bi rekel Juul, pa se mi zdi, da bi znal met prav. Saj mora videt, da če se ne bo učil, bo dobil slabo oceno. Prisilit ga verjetno ne moreš, če je taka trma, lahko poizkusiš zlepa mu razložit, zakaj je dobro včasih tudi delat kaj blesavega in da mu to tudi kasneje ne bo ušlo, da tudi ti delaš stvari, ki jih nočeš (daš primer),... Ampak to je po moje to. Potem naj gre v šolo in dobi šut. Verjetno se ne bo najboljše počutil in bo ugotovil, da mu je tečna mama samo dobro hotela. Nisem pa ziher, nimam še osnovnošolcev. Vsekakor se pa ne sekiraj preveč za ocene - daleč je še do konca OŠ, ko bojo važne zaradi vpisov.

rekla sem mu, da naj nardi kakor hoce. bo pac jutri brez znanja v soli.

Po moje pametno. Naj sam nosi svojo odgovornost - šola je čisto njegova odgovornost.

ampak mi je rekel, da se hoce SAM naucit.

To je super! Tudi če bo manj znal, je dolgoročno super, se splača! Če se nauči sam učit, je vredno več kot 5ka!

Pa zaupaj mu - očitno že ve, kako se naučit, če se hočeuser posted image .

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

Neposredna povezava do sporočila: 19
31.1.2011 13:19:47   
*miska.mcc*
evo.
je rekel, da je raztural, da je blo caaaarsko in da mu je ves razred ploskal z uciteljico vred!user posted image user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 20
31.1.2011 13:26:08   
darja.mark
user posted image  hehe bravo trma mala

no je že vedel zakaj trmari ane

Neposredna povezava do sporočila: 21
3.2.2011 22:38:08   
titania
Me veseli, da ste poštimali zadeve.. Le tako naprej :)

Only God can judge me :)

Neposredna povezava do sporočila: 22
4.2.2011 14:40:44   
Zamima

IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc*

cez vikend sta bila pri babi in dediju. striktno sem narocila, kaj se ima za naucit.
in me vceraj mami klice, da se tadej noče ucit. da si zamasi usesa in nori, da se on tega pa ze ne bo ucil, ker je bedarija.user posted image

zdaj smo ze od 4ih doma in mali v kotu na tleh tuli ze kaki 2 uri.
kaj naj?
mu tezim s knjigo, za kar reeees nimam zivcev, ali naj ga pustim pri miru. ampak pol bo zjutraj cela katastrofa za v solo, ker ne zna!user posted image (za to imam pa se manj zivcev)

narisal je ze v petek doma in se res zelo ptrudil. tudi prebrala sva zgodbico 4x.

any ideas?

hm, ne vem kako to gre pri vas, ampak, dokler ima otrok nalogo, ni babice in dedija. Vsaj pri nas bo tako. Ne mislim obremenjevati staršev še z učenjem, dovolj je, da mi čuvajo otroka, ko je pač to treba (zelo redko je pri njima cel vikend, ponavadi kak dan v vikendu 1x na dva mesca največ - ampak ok, to zdaj tukaj ni pomembno).
Oprosti, mogoče sem malo narobe razumela vse skupaj, ampak, kar je treba je treba. Domača naloga pač mora biti narejena. Pred katerikolim "svobodnim" vikendom.

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

Neposredna povezava do sporočila: 23
5.2.2011 0:54:43   
*miska.mcc*
jap, zamima. se strinjam.
ampak, ce vsi, s tem mislim oba fanta in dedi in babi komaj cakajo, da prideta in je pač ena malo daljsa naloga za narest (ki se je ne da v 1 uri skup spackat) in vsi sveto obljubjajo, da bo narejeno in naj jih samo pripeljem....
valda, da sem jih peljala.
pri nas imamo pac nek rezim ze par let. v petek gresta, v soboto prideta, vcasih celo 2x prespita. in nama z dragim pase in fantoma pase in dedi in babi komaj cakata petke, da dobita vnucka.
in naloga je bila ocitno dobro narejena user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?