ronja -> RE: ok.....znorela bom! (31.1.2011 9:40:02)
|
Prepusti mu odgovornost za šolo, bi rekel Juul, pa se mi zdi, da bi znal met prav. Saj mora videt, da če se ne bo učil, bo dobil slabo oceno. Prisilit ga verjetno ne moreš, če je taka trma, lahko poizkusiš zlepa mu razložit, zakaj je dobro včasih tudi delat kaj blesavega in da mu to tudi kasneje ne bo ušlo, da tudi ti delaš stvari, ki jih nočeš (daš primer),... Ampak to je po moje to. Potem naj gre v šolo in dobi šut. Verjetno se ne bo najboljše počutil in bo ugotovil, da mu je tečna mama samo dobro hotela. Nisem pa ziher, nimam še osnovnošolcev. Vsekakor se pa ne sekiraj preveč za ocene - daleč je še do konca OŠ, ko bojo važne zaradi vpisov. rekla sem mu, da naj nardi kakor hoce. bo pac jutri brez znanja v soli. Po moje pametno. Naj sam nosi svojo odgovornost - šola je čisto njegova odgovornost. ampak mi je rekel, da se hoce SAM naucit. To je super! Tudi če bo manj znal, je dolgoročno super, se splača! Če se nauči sam učit, je vredno več kot 5ka! Pa zaupaj mu - očitno že ve, kako se naučit, če se hoče[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].
|
|
|
|