|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mnenje
25.1.2011 8:46:58   
ktm10
Pozdravljene,

poleti se nam bo pridružil nov član, tako da bomo 4. Zaenkrat ostajamo v stanovanju, kjer smo, vendar bi bila potrebna manjša reorganizacija (če se bo izšla user posted image ). Mi bi našo posteljo spravili v mini sobico, kjer zdaj spi naš čmrlj, čmrlj pa bi šel v našo spalnico. Iz vaših izkušenj, je boljše spremembe uvajat pred prihodom ali po prihodu novega člana? In kako odreagirajo starejši otroci, če dojenček spi pri starših (vem, da je odvisno od otroka, ampak bi rada vaše izkušnje)? Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
25.1.2011 9:47:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ktm10)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: mnenje
25.1.2011 9:55:54   
ktm10
Punca bo stara dve leti maja.Ob prihodu novega člana pa bo imela 2 leti in 3 mesece (če gre vse po načrtih).

(odgovor članu ktm10)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.1.2011 10:23:41   
mišk
Po mojih izkušnjah je glih tam okol 2,5 leta najbolj hudo! Glede ljubosumja ipd.
Jst sem mlajšo rodila, ko je imela starejša 18 mesecev, pa je bilo na začetku v redu, potem okol 2,5 leta pa je začela govorit, da je nima rada, pa jo tepla, lasala,... Groza!!!user posted image  So bili trenutki ko je je bila sama ljubezen, a je prevladovalo ljubosumje. Sedaj, ko sta stari 3 in 2.5 sta pa pravi prijateljici, ki se sveda tudi stepeta, ampak se znata že res lepo igrat in crklat.user posted image

Selitev opravite čimprej!

(odgovor članu ktm10)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.1.2011 11:02:35   
melanija
Pred rojstvom. Tudi jaz nameravam našo pupo, ki bo aprila 2 leti , junija pa pričakujemo novorojenčka, selila v novo sobo v kratkem. Tudi dudo bi ji že vzele, sam sem se raje odločila da počakam, da ne bo prevelikega šoka. 

(odgovor članu ktm10)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.1.2011 12:08:57   
kristinaj
naredi takoj, sedaj,ker potem ne boš več... in poletje je še daleč.... jaz tudi razmišljam, da bi šla midva v manjšo sobico, otroka v taveliko ...

naša sta razlike leto in pol in sta do 6 m mlajšega spala pri nas, potem pa šla v svojo sobo, tavelika je imela 2 leti, mali pa 6 m... brez nobenega problema.... če prav hudo jokajo znajo zbuditi drugega, načeloma pa se ne motijo...

ne vem koliko je star vaš prvi otrok a če ima čez tri bo razumel, da bo mali še nekaj časa pri vas, ker taki mali jokajo, se zbujajo in da ga ne bodo motili, bo spal pri vas ali pa ga takoj na začetku date skupaj v sobo s tavelikim, zakaj pa ne?

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu ktm10)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.1.2011 12:11:00   
kristinaj
sem prebrala še ostale poste... je še mala in zna bit zelooo ljubosumna (kot naša :)))

ali imaš oba še nekaj časa pri sebi ali pa daš oba v novo sobo druge poti ni...

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.1.2011 13:28:46   
Najaa
Po moje pred rojstvom, da niso vse spremembe na kupu.
Ti pa povem iz lastnih izkušenj, da se včasih ko je treba na hitro nekaj spremenit, otroci dosti hitreje prilagodijo kakor mislimo.

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?