mnenje (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

ktm10 -> mnenje (25.1.2011 8:46:58)

Pozdravljene,

poleti se nam bo pridružil nov član, tako da bomo 4. Zaenkrat ostajamo v stanovanju, kjer smo, vendar bi bila potrebna manjša reorganizacija (če se bo izšla [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]). Mi bi našo posteljo spravili v mini sobico, kjer zdaj spi naš čmrlj, čmrlj pa bi šel v našo spalnico. Iz vaših izkušenj, je boljše spremembe uvajat pred prihodom ali po prihodu novega člana? In kako odreagirajo starejši otroci, če dojenček spi pri starših (vem, da je odvisno od otroka, ampak bi rada vaše izkušnje)? Hvala.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (25.1.2011 9:47:23)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

ktm10 -> RE: mnenje (25.1.2011 9:55:54)

Punca bo stara dve leti maja.Ob prihodu novega člana pa bo imela 2 leti in 3 mesece (če gre vse po načrtih).

mišk -> RE: mnenje (25.1.2011 10:23:41)

Po mojih izkušnjah je glih tam okol 2,5 leta najbolj hudo! Glede ljubosumja ipd.
Jst sem mlajšo rodila, ko je imela starejša 18 mesecev, pa je bilo na začetku v redu, potem okol 2,5 leta pa je začela govorit, da je nima rada, pa jo tepla, lasala,... Groza!!![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] So bili trenutki ko je je bila sama ljubezen, a je prevladovalo ljubosumje. Sedaj, ko sta stari 3 in 2.5 sta pa pravi prijateljici, ki se sveda tudi stepeta, ampak se znata že res lepo igrat in crklat.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Selitev opravite čimprej!

melanija -> RE: mnenje (25.1.2011 11:02:35)

Pred rojstvom. Tudi jaz nameravam našo pupo, ki bo aprila 2 leti , junija pa pričakujemo novorojenčka, selila v novo sobo v kratkem. Tudi dudo bi ji že vzele, sam sem se raje odločila da počakam, da ne bo prevelikega šoka. 

kristinaj -> RE: mnenje (25.1.2011 12:08:57)

naredi takoj, sedaj,ker potem ne boš več... in poletje je še daleč.... jaz tudi razmišljam, da bi šla midva v manjšo sobico, otroka v taveliko ...

naša sta razlike leto in pol in sta do 6 m mlajšega spala pri nas, potem pa šla v svojo sobo, tavelika je imela 2 leti, mali pa 6 m... brez nobenega problema.... če prav hudo jokajo znajo zbuditi drugega, načeloma pa se ne motijo...

ne vem koliko je star vaš prvi otrok a če ima čez tri bo razumel, da bo mali še nekaj časa pri vas, ker taki mali jokajo, se zbujajo in da ga ne bodo motili, bo spal pri vas ali pa ga takoj na začetku date skupaj v sobo s tavelikim, zakaj pa ne?

kristinaj -> RE: mnenje (25.1.2011 12:11:00)

sem prebrala še ostale poste... je še mala in zna bit zelooo ljubosumna (kot naša :)))

ali imaš oba še nekaj časa pri sebi ali pa daš oba v novo sobo druge poti ni...

Najaa -> RE: mnenje (25.1.2011 13:28:46)

Po moje pred rojstvom, da niso vse spremembe na kupu.
Ti pa povem iz lastnih izkušenj, da se včasih ko je treba na hitro nekaj spremenit, otroci dosti hitreje prilagodijo kakor mislimo.

Stran: [1]