|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   IVF postopek in stres
17.1.2011 20:27:59   
Anonimen
Zanima me, če in v kolikšni meri lahko stres ter živčnost vplivata na uspešnost IVF postopka?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: IVF postopek in stres
17.1.2011 20:31:23   
smartika
Jap, tudi veliki krivci za neuspešnost......sva s partnerjem občutila na "lastni koži". Ampak taki smo ljudje in zelo težko se je sprostili v teh trenutkih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.1.2011 9:48:16   
vrtnica.m
Tile postopki in vsa pričakovanja in veliko vložene energije je zelo stresno. Vendar v vsakem postopku najdeš nekje moč in voljo in optimizem, vendar ko pa ne uspe prvič, drugič, tretjič,... je lahko zelo hudo. Na mene je zelo vplivalo to - še danes občutim posledice "neuspeha" tako že na mojem zdravju in na psihi, vendar se počasi pobiram in zbiram energijo za ponovni postopek. Ker namreč, upanje umre zadnje!!! tako da pogumno naprej.
In hvala bogu temu forumu, da se lahko nekje potolažiš, izpihaš svojo jezo in se vedno najdejo tukaj punce, da te potolažijo in ti vlivajo optimizem - zato hvala punce!!!
Je pa tudi pomembno, da ti stoji ob strani tvoj partner in da se lahko z njim pogovarjaš in da je seveda tudi želja obeh po otroku!!!

Želim ti veliko uspeha in veliko pozitivne energije!!

l.p. m

Za mano je že 5 postopek neuspešen :-( Kdaj v 6. postopek, pa še žal ne vem! Nimam trenutno ne volje in ne energije za to :-(

(odgovor članu smartika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.1.2011 10:35:31   
koala
Stresen je IVF že sam po sebi, vsaj meni je bil, ker sem imela vse možne stranske učinke hormonov, plus tega mi je bila stresna vožnja v LJ, sploh porti koncu ko se mi je zdelo da sem tam vsak dan, če temu še dodaš pričakovanje, strah pred neuspehom,.... Izklopit se stresa ne da, vsaj jaz ga nisem znala, sem si pa ga omilila z izmenjavo mnenj tukaj, brez izdatne podopore s strani moža pa itak nebi šlo.
Sem pozabila napisati, sonček v avatarju je rezultat teh stresov.

Srečno

< Sporočilo je popravil koala -- 18.1.2011 10:36:24 >

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu vrtnica.m)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.1.2011 13:44:16   
Anonimen
Prvi postopek sem se ful živcirala, stalno razmišljala o tem, preračunavala kdaj bo punkcija, kdaj bo test... Obup vglavnem. Drugič je bilo boljše, tretjič sem se že včasih pozabila špiknit, tako mi je blo "vseeno". Isto je bilo 4ič, nobenega pričakovanja, nobenega stresa... Rezultat pa vedno isti. Negativen test.

(odgovor članu koala)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?