Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: joj a me jezi elektronski aspirator:-( 12.1.2011 17:41:06
|
|
|
|
miapia
|
Joj, jaz imam podobnega oz. samo drugo znamko, mi je zelo žal za denarjem, ker je za en k. Zato sem ga zelo hitro vrgla v predal in uporabljam navadnega za na usta. Nesi ga nazaj in kupi kaj drugega.
|
|
RE: joj a me jezi elektronski aspirator:-( 12.1.2011 17:46:16
|
|
|
|
anckabancka
|
Najprej preveri, da res vse tesni. Ker če ne narediš vakuma, ne moreš nič potegniti ven. Jaz imam tak aspirator, samo druga firma- Livinglab. Ga uporabljam že pri tretjem otroku in sem zelo zadovoljna.
|
|
RE: joj a me jezi elektronski aspirator:-( 12.1.2011 17:47:39
|
|
|
|
mojčika
|
Enako, vrgli stran, niti enega šmrkla ni potegnilo ven.
|
|
RE: joj a me jezi elektronski aspirator:-( 12.1.2011 17:49:42
|
|
|
|
anckabancka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojčika Enako, vrgli stran, niti enega šmrkla ni potegnilo ven. Hm, zanimivo Je pa pri "sesanju" smrkljev potrebno drugo nosnico zamašit, pa aspirator malo bolj v nosnico držat... Aspirator je bil pri nas eden boljših nakupov za dojenčka...
< Sporočilo je popravil anckabancka -- 12.1.2011 17:50:32 >
|
|
RE: joj a me jezi elektronski aspirator:-( 12.1.2011 18:15:26
|
|
|
|
felicia
|
mi imamo tudi od livinglaba in sem zadovoljna, tista tesnilns gumica mora biti pravilno nameščena, pa tudi pravi nastavek, da lahko potegne ven smrku
|
|
|
|
RE: joj a me jezi elektronski aspirator:-( 12.1.2011 18:22:34
|
|
|
|
alda
|
pri nas je še vedno aktualen, ker kljub 6.letom naš fant ne piha kot treba in mu res potegne vse ven..je pa res, da mu prej naredim inhalacijo z fiziološko. Mora pa tista gumica-pri nas je modre barve biti fajn namešćena, ker se vsaj meni so drugače delali mehurčki ob strani in ni vleklo nič ven
|
|
RE: joj a me jezi elektronski aspirator:-( 12.1.2011 18:29:25
|
|
|
|
eva1
|
jAZ IMAM TEGA OD LIVINGLABA IN BABY VAC IN SE Z BEBYVACOM FUL VEČ VN DOBI, KT S TEM..ojoj črke, sori
|
|
|
|
RE: joj a me jezi elektronski aspirator:-( 12.1.2011 18:31:52
|
|
|
|
Precious
|
Tako kot so ti ostale rekle. Dobro ne tesni,malo premakni tisto gumico.Ko tesni full ven potegne
|
|
|
|
RE: joj a me jezi elektronski aspirator:-( 12.1.2011 21:44:16
|
|
|
|
bskrle
|
babyvac je ful dober -priporočam
|
|
RE: joj a me jezi elektronski aspirator:-( 12.1.2011 23:00:18
|
|
|
|
valerija77
|
če je možno nesi nazaj in vzemi baby vac. je super zadeva čist preprosta, edin na sesalc mora bit priklopljen, pa še dosti ceneje je kot ta ne rabiš pa nobenih tesnil,ipd...
|
|
|
|
RE: joj a me jezi elektronski aspirator:-( 13.1.2011 7:33:02
|
|
|
|
Gwendolen
|
IZVIRNO SPOROČILO: valerija77 če je možno nesi nazaj in vzemi baby vac. je super zadeva čist preprosta, edin na sesalc mora bit priklopljen, pa še dosti ceneje je kot ta ne rabiš pa nobenih tesnil,ipd... ekzekli
Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen ------------------------------------------------------------- We're walking in the air We're floating in the moonlit sky The people far below are sleeping as we fly
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?