joj a me jezi elektronski aspirator:-( (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

razglednica -> joj a me jezi elektronski aspirator:-( (12.1.2011 17:27:08)

da ne iščem a mi lahko katera na hitro napiše kako ta stvar vleče sluz ven iz nosa[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] danes sem kupila ta aspirator http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=173486

zdaj pa ali ne dela ali jaz ne vem z njim delati. dam tisto gumico rozo na vrh in prižgem, pa nič ne potegne ven a še prej pa z fizološko našpricam nos[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]

hvala punce[sm=bravo.gif]

miapia -> RE: joj a me jezi elektronski aspirator:-( (12.1.2011 17:41:06)

Joj, jaz imam podobnega oz. samo drugo znamko, mi je zelo žal za denarjem, ker je za en k. Zato sem ga zelo hitro vrgla v predal in uporabljam navadnega za na usta. Nesi ga nazaj in kupi kaj drugega.

anckabancka -> RE: joj a me jezi elektronski aspirator:-( (12.1.2011 17:46:16)

Najprej preveri, da res vse tesni. Ker če ne narediš vakuma, ne moreš nič potegniti ven.

Jaz imam tak aspirator, samo druga firma- Livinglab. Ga uporabljam že pri tretjem otroku in sem zelo zadovoljna.

mojčika -> RE: joj a me jezi elektronski aspirator:-( (12.1.2011 17:47:39)

Enako, vrgli stran, niti enega šmrkla ni potegnilo ven.

anckabancka -> RE: joj a me jezi elektronski aspirator:-( (12.1.2011 17:49:42)

IZVIRNO SPOROČILO: mojčika

Enako, vrgli stran, niti enega šmrkla ni potegnilo ven.

Hm, zanimivo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Je pa pri "sesanju" smrkljev potrebno drugo nosnico zamašit, pa aspirator malo bolj v nosnico držat...

Aspirator je bil pri nas eden boljših nakupov za dojenčka...

felicia -> RE: joj a me jezi elektronski aspirator:-( (12.1.2011 18:15:26)

mi imamo tudi od livinglaba in sem zadovoljna, tista tesnilns gumica mora biti pravilno nameščena, pa tudi pravi nastavek, da lahko potegne ven smrku

alda -> RE: joj a me jezi elektronski aspirator:-( (12.1.2011 18:22:34)

pri nas je še vedno aktualen, ker kljub 6.letom naš fant ne piha kot treba in mu res potegne vse ven..je pa res, da mu prej naredim inhalacijo z fiziološko.
Mora pa tista gumica-pri nas je modre barve [sm=smiley36.gif] biti fajn namešćena, ker se vsaj meni so drugače delali mehurčki ob strani in ni vleklo nič ven

eva1 -> RE: joj a me jezi elektronski aspirator:-( (12.1.2011 18:29:25)

jAZ IMAM TEGA OD LIVINGLABA IN BABY VAC IN SE Z BEBYVACOM FUL VEČ VN DOBI, KT S TEM..ojoj črke, sori

Precious -> RE: joj a me jezi elektronski aspirator:-( (12.1.2011 18:31:52)

Tako kot so ti ostale rekle. Dobro ne tesni,malo premakni tisto gumico.Ko tesni full ven potegne[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

bskrle -> RE: joj a me jezi elektronski aspirator:-( (12.1.2011 21:44:16)

babyvac je ful dober -priporočam

valerija77 -> RE: joj a me jezi elektronski aspirator:-( (12.1.2011 23:00:18)

če je možno nesi nazaj in vzemi baby vac. je super zadeva čist preprosta, edin na sesalc mora bit priklopljen, pa še dosti ceneje je kot ta
ne rabiš pa nobenih tesnil,ipd...

Gwendolen -> RE: joj a me jezi elektronski aspirator:-( (13.1.2011 7:33:02)

IZVIRNO SPOROČILO: valerija77

če je možno nesi nazaj in vzemi baby vac. je super zadeva čist preprosta, edin na sesalc mora bit priklopljen, pa še dosti ceneje je kot ta
ne rabiš pa nobenih tesnil,ipd...

ekzekli

birdy -> RE: joj a me jezi elektronski aspirator:-( (13.1.2011 10:17:51)

Men je elektronski aspirator super. Sem ga ravno včeraj spet zvlekla. 
Pa v nos prej malo fiziološke zlij, če ne ne bo nič zmehčano in boš bolj malo ven potegnila.
Aja, pa preveri da maš dobre baterije, ko so enkrat bolj proti koncu že bolj slabo ven vleče.

Stran: [1]