ajsek
|
Tak način dopusta, kot ste ga izkusili v Turčiji (predvidevam, da ste šli na AI, ne kampirat med Kurde), vas bo v Grčiji prišel bistveno dražje, ker sploh nimajo tovrstne ponudbe. Oziroma, nekaj jo imajo, ampak je neverjetno draga. Načeloma ima Grčija bolj polpenzione, še več pa nočitev z zajtrkom. Zdaj pa računaj, koliko vas bo stalo, če boste poleg polpenziona (kjer ste precej bolj omejeni na ure obrokov, kot pri AI) vsak dan šli na kosilo, kupili nekaj sladoledov, pijač,... Ne me narobe razumet, meni je Grčija precej bolj všeč od Turčije, se mi vseeno zdi bolj pristna kot tisti plastik-fantastik turški turizem, ampak moraš pa vnaprej vedet, da bo dopust bistveno drugačen, drugače boš samo razočarana. Meni osebno pretehta že to, da se zvečer odpravimo na rivo na večerjo, vsak večer v drugo restavracijo, ne pa da se gužvam v nabito polni hotelski jedilnici. Lefkas je sicer pomoje ena najpogostejših destinacij za družinice, med drugim tudi zato, ker je vsaj nekoliko poraščen in lahko najdeš kakšen borovec.
|