|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tiste ki imate naročnino pri Simobilu
8.1.2011 16:51:32   
tanjusi
Katero imate ?
Jaz sem zdaj imela tri zame.... ok ... brezplačno v simobil, stacionarni telefon , brezplačni sms, v druga mobilna omrežja pa nekaj malega, 18 e naročnine, no plačevala sem vsega skupaj tam med 25e in 30e...
Zdaj pa sem šla po nov aparat in mi je naredil reklamo za m zame , vendar imaš tam okrog 200 min brezplačno v druga mobilna omrežja , so pa sms plačljivi... 21 e naročnine
Zdaj pa glede na to da sem se zelo navadila na sms , ne vem ali bi se mi splačalo prestopit ali ne , ali imakdo izkušnje z to m- zame naročnino , koliko plačate mesečno ob eni taki normalni uporabi ..

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Tiste ki imate naročnino pri Simobilu
8.1.2011 17:25:03   
Anonimen
jst mam orto v nulo pa mam 201 sms zastonj,201 minuto v vsa omrežja isto zastonj vse skupi pride pa 15 € na mesc.

(odgovor članu tanjusi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
8.1.2011 17:51:28   
tanjusi
Aha , samo to je pa ena starostna omejitev a ne?

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.1.2011 18:53:54   
Anonimen
Ja, ta paket lahko vzameš do dopolnjenega 31. leta, ampak poznam primere, ki so imeli in, ki imajo ta paket kar naprej, pa nikakor niso več stari 31 let. Očitno ne preverjajo, ali kaj. Ne vem. Jaz imam tudi orto v nulo z opcijo 201 in sem super zadovoljna. Nikoli ne presežem cene 15€, razen, ko mi pošljejo opominuser posted image

(odgovor članu tanjusi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
8.1.2011 19:26:27   
diana 28
Ne, da ne preverjajo,  imeli so eno akcijo ,da si lahko podaljšal ORTO v nulo za vedno. Tako sem jaz storila z zadnjo vezavo sem si podaljšala  paket ORTO v NULO, ki bo veljal tudi po dopolnjenem 31. letu starosti. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.1.2011 20:02:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: diana 28

Ne, da ne preverjajo,  imeli so eno akcijo ,da si lahko podaljšal ORTO v nulo za vedno. Tako sem jaz storila z zadnjo vezavo sem si podaljšala  paket ORTO v NULO, ki bo veljal tudi po dopolnjenem 31. letu starosti. 

Hvala za info, tega nisem vedela! A zdaj pa to ni več mogoče? Je bilo samo v akciji? Cena je pa ista ali kako?

(odgovor članu diana 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
8.1.2011 20:17:29   
diana 28
Prav zagotovo ne vem ma mislim, da še velja oz se vsako toliko ponavlja ta ponudba. Meni so poslali po sporočilu, da če podaljšam naročnino imam to možnost. (To je bilo nekje 31.10.2010 ko po 2 mesecih še nisem podaljšala naročnine).

Glede cene pa je tako, da ostane vse enako, edino tiste opcije 201 min v druga omrežja ni več  po dopoljnjenem 31 letu. Plačaš glede na porabo. Ma do takrat se bo mogoče še kaj spremenilo saj je vedno kaj novega in kar tekmujejo sedaj kdo bo ugodnejši...

Probaj vtipkat ORTO ZA VEDNO v najdi.si in boš sigurno kaj našla. Če ne zdaj,  pa bo čez čas še ta akcija.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.1.2011 20:38:56   
Anonimen
al pa vzameš preko sestre če maš  kako mlajšo, da si ti njen porok al kaj je že....tko je moj stric preko mene na mobitelu vzel...pa itak pol ti plačuješ položnce sam na njo je napisano

(odgovor članu diana 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
8.1.2011 22:03:04   
mini86
js sicer ne vem kako se moj paket imenuje ampak imam za plačat na mesec 15€-kle so zajeti brezplačni sms-ji in klici v simobilova omrežja..potem sem pa vzela še mislim da neki k plačaš 5€ pa maš še mislim da 200 min v druga omrežja..no s temi 5€ za v druga omrežja plačujem skupaj 15€

upam da nisem kje narobe št. zapisala k ma moj to čez..

sm pa mela prej orto u nulo pa sem plačevala okrog 30€

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.1.2011 22:35:46   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

js sicer ne vem kako se moj paket imenuje ampak imam za plačat na mesec 15€-kle so zajeti brezplačni sms-ji in klici v simobilova omrežja..potem sem pa vzela še mislim da neki k plačaš 5€ pa maš še mislim da 200 min v druga omrežja..no s temi 5€ za v druga omrežja plačujem skupaj 15€

pa saj to je orto v nulo user posted image
Jaz imam enako 1000 smsov, 1000 mmsev,1000 minut v 040 ter  201 minuta v druga omrežja, zastonj za 15€/mesec.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.1.2011 9:58:46   
Freya88
IZVIRNO SPOROČILO: diana 28

Prav zagotovo ne vem ma mislim, da še velja oz se vsako toliko ponavlja ta ponudba. Meni so poslali po sporočilu, da če podaljšam naročnino imam to možnost. (To je bilo nekje 31.10.2010 ko po 2 mesecih še nisem podaljšala naročnine).

Glede cene pa je tako, da ostane vse enako, edino tiste opcije 201 min v druga omrežja ni več  po dopoljnjenem 31 letu. Plačaš glede na porabo. Ma do takrat se bo mogoče še kaj spremenilo saj je vedno kaj novega in kar tekmujejo sedaj kdo bo ugodnejši...

Probaj vtipkat ORTO ZA VEDNO v najdi.si in boš sigurno kaj našla. Če ne zdaj,  pa bo čez čas še ta akcija.

Podobno so poslali moji mami nazadnje ko si je podaljsala... s tem da ona je imela se moznost, da do konca placuje samo polovicno narocnino... tako da ima od takrat (ce seveda ne prekoraci) narocnino 9€.

IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi
Zdaj pa glede na to da sem se zelo navadila na sms , ne vem ali bi se mi splačalo prestopit ali ne , ali imakdo izkušnje z to m- zame naročnino , koliko plačate mesečno ob eni taki normalni uporabi ..

Drugace pa, problem pri narocninah je ta... da vsak najbolje ve, kaj potrebuje... ce si se ti navadila na sms-e, potem sms-iraj... ce veliko klices na stacionarne potem to nujno rabis... ipd. Poglej koliko placujes narocnino sedaj in ce za koliko in za kaj jo prekoracis...
Potem pa skupaj s prodajalcem poisceta najboljso moznost...

(odgovor članu diana 28)
Neposredna povezava do sporočila: 11
9.1.2011 10:57:57   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

pa saj to je orto v nulo user posted image
Jaz imam enako 1000 smsov, 1000 mmsev,1000 minut v 040 ter  201 minuta v druga omrežja, zastonj za 15€/mesec.

user posted image user posted image user posted image user posted image

pol sm mela pa prej neki druzga

< Sporočilo je popravil mini86 -- 9.1.2011 10:58:48 >

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 12
9.1.2011 13:38:52   
svetlomodra
paket M ZAME te stane 21 € + 5 € za 101 sms = 26 €
po ceniku je 1 sms 0,12 €
torej, če napišeš več kot 40 sms na mesec se splača, drugače NE. raje doplačaj vsak sms posebej in se več pogovarjaj.

pri M paketu imaš v 21 € vključeno 201 min v druga omrežja, tj 3 ure in pol

samo ti veš al se ti splača al ne;

ali imaš sedaj brezplčano menjavo iz 3-zame v m-zame ali plačaš 12 €? ker če se boš kasneje odločila za zamenjavo zagotovo doplačaš 12 €.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
9.1.2011 16:34:07   
botrca
Škoda, da si lani poleti nisi menjala ta paket 3 zame, ki zdaj stane 9€ mesečno (1001 sms, 1001 v stac.omrežja in 1001 v simobilovo omrežje).

Pojdi na najbližji simobilov center pa naj ti svetujejo kaj je zdaj najbolj ugodno.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu svetlomodra)
Neposredna povezava do sporočila: 14
9.1.2011 21:15:44   
zmajaz

user posted image user posted image user posted image user posted image
pol sm mela pa prej neki druzga

Verjetno si prej imela orto smart, zdaj imaš pa orto u nulo + opcijo 201.

Ta večja: 05.01.2008
Ta mali: 01.05.2009

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 15
9.1.2011 22:57:07   
Ribica **
orto u nulo (a ni 1000 minut simobil, 1000 smsov zastonj???), brez opcije 201 minuta v druga omrezja, racuna pa imam med 12 in 16€, skupaj s klici v druga mobilna omrezja in kakim gostovanjem. Najvec uporabljam smse, zastonj prenos podatkov (internet prek gsmja) in simobil klici ... narocnine same pa imam 10€ in mi to zelo ustreza. ce gremo pa kam v tujino na pocitnice, pa se nisem imela telefona vec kot 25€, pa ceprav sem v Bruslju surfala po netu user posted image

< Sporočilo je popravil Ribica RR -- 9.1.2011 22:59:22 >

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 16
10.1.2011 10:00:59   
mala maja
jaz imam orto u nulo + 201 min zakupa naročnina 15€, vzela sem pa na sina (otrok mora biti starejši od 12 let), mož ima S zame 16€ na mesec. prekorači za 10€ samo zaradi tega ker je tašča na mobitelu in se je ne da prepičat da nej gre na simobil ker se kličemo zastonj.

Drugače pa lahko na netu preko si asistenta spremeniš paket, in tudi pogledaš glede na razčlenjen račun kaj se ti optimalno splača.
Če pošiljaš full sms.jev se ti ne splača zakupit minute ampak pustiti naročnino na miru in pač doplačati kar prekoračiš.

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 17
17.1.2011 10:15:24   
luka jan

IZVIRNO SPOROČILO: mala maja

jaz imam orto u nulo + 201 min zakupa naročnina 15€, vzela sem pa na sina (otrok mora biti starejši od 12 let[/b]),

A od 12 let, sigurno?user posted image

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 18
17.1.2011 11:54:09   
Klemy82
IZVIRNO SPOROČILO: luka jan

jaz imam orto u nulo + 201 min zakupa naročnina 15€, vzela sem pa na sina (otrok mora biti starejši od 12 let[/b]),

Sigurno.user posted image

Jst.

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 19
17.1.2011 14:14:54   
luka jan

IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82

IZVIRNO SPOROČILO: luka jan

Sigurno.user posted image

Sem si še enkrat pogledala njihovo stran pa bo res držalo. Me je kar malo presenetilo.
Do takrat ko bo moj mulo star 12 let, bodo pa ziher to mejo dvignili.user posted image user posted image

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?