Freya88 -> RE: Tiste ki imate naročnino pri Simobilu (9.1.2011 9:58:46)
|
IZVIRNO SPOROČILO: diana 28 Prav zagotovo ne vem ma mislim, da še velja oz se vsako toliko ponavlja ta ponudba. Meni so poslali po sporočilu, da če podaljšam naročnino imam to možnost. (To je bilo nekje 31.10.2010 ko po 2 mesecih še nisem podaljšala naročnine). Glede cene pa je tako, da ostane vse enako, edino tiste opcije 201 min v druga omrežja ni več po dopoljnjenem 31 letu. Plačaš glede na porabo. Ma do takrat se bo mogoče še kaj spremenilo saj je vedno kaj novega in kar tekmujejo sedaj kdo bo ugodnejši... Probaj vtipkat ORTO ZA VEDNO v najdi.si in boš sigurno kaj našla. Če ne zdaj, pa bo čez čas še ta akcija. Podobno so poslali moji mami nazadnje ko si je podaljsala... s tem da ona je imela se moznost, da do konca placuje samo polovicno narocnino... tako da ima od takrat (ce seveda ne prekoraci) narocnino 9€. IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi Zdaj pa glede na to da sem se zelo navadila na sms , ne vem ali bi se mi splačalo prestopit ali ne , ali imakdo izkušnje z to m- zame naročnino , koliko plačate mesečno ob eni taki normalni uporabi .. Drugace pa, problem pri narocninah je ta... da vsak najbolje ve, kaj potrebuje... ce si se ti navadila na sms-e, potem sms-iraj... ce veliko klices na stacionarne potem to nujno rabis... ipd. Poglej koliko placujes narocnino sedaj in ce za koliko in za kaj jo prekoracis... Potem pa skupaj s prodajalcem poisceta najboljso moznost...
|
|
|
|