Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Konec porodniške in prijava na zavod 5.1.2011 19:30:43
|
|
|
|
lukec
|
Porodniška se izplačuje za pretekli mesec, torej dobiš februarja za januar. Pomoč pa je odvisna od dohodkov v družini.
|
|
RE: Konec porodniške in prijava na zavod 6.1.2011 11:34:48
|
|
|
|
nananaja
|
a si na porodniški in si imela delovno razmerje vsaj eno leto (ne vem, če se šteje tudi porodniška)? potem ti pripada nadomestilo 3 mesece. sicer pa odvisno od družiskih dohodkov, če si upravičena do dps.
|
|
|
|
RE: Konec porodniške in prijava na zavod 6.1.2011 13:56:17
|
|
|
|
razglednica
|
Pozdravljena, še malo pa meni tudi to čaka, prosim kako boš kaj zrihtala mi sporoči;-) lp
|
|
|
|
RE: Konec porodniške in prijava na zavod 6.1.2011 20:53:09
|
|
|
|
branka81
|
pred porodniško sem bila zaposlena-no jutri bom šla na zavod,da se pozanimam,pa javim.
|
|
|
|
RE: Konec porodniške in prijava na zavod 13.1.2011 14:23:40
|
|
|
|
Pepita
|
Tudi porodniška se šteje, kot zaposlitev in si upravičena do najmanj 3 mesecev nadomestila iz Zavoda (če si bil pa dalj časa zaposlena pa lahko tudi več).
|
RE: Konec porodniške in prijava na zavod 14.1.2011 21:03:53
|
|
|
|
lunka1
|
Kaj pa v primeru, da pred porodniško nisi zaposlena? Jaz sem imela prej status študenta, pa na zavodu sem bila prijavljena, da sem dobivala podporo? A se jaz tudi lahko vpišem nazaj na zavod in dobim nadomestilo iz Zavoda?
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?