|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   natura femina
4.1.2011 17:06:27   
j6
Zanima me če je katera vzela v P  namesto vložkov  vir 80, vložke  natura femina iz naravnega bombaža, ker mi je muka imeti tisto debelo vato  med nogami, in natura femina naj bi imeli isto vpojnost , mehki so prav tako, sicer pa sem 4x rodila brez epizotomije, tko da jo tud zdaj ne  pričakujem. prosim za izkušnje. Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: natura femina
5.1.2011 15:33:25   
j6
A res   še nobena ni probala po porodu od tosame natura femina, ali jih morda katera uporablja?

(odgovor članu j6)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.1.2011 19:22:39   
butt3rfly
kdor ne proba, ta ne ve. poskusi, ko bo čas za to. sam tak človek ve, al je neki ok al neuser posted image jst jih nisem, uporabljala sem vir 80.

(odgovor članu j6)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.1.2011 19:19:44   
katra55
Jaz sem jih imela po porodu, so mi boljši kot Vir80, ker se prilepijo in nimajo tiste mrežice na vrhu. V porodnišnico jih nisem vzela, ker jih dobiš tam, pa mi je škoda svoje nosit.  Uporabljati sem jih začela 2 dan po porodu, ko sem prišla domov. Šivana nisem bila.
Sedaj jih uporabljam tudi med menstruacijo, so mi veliko boljši kot npr. Always po katerih vedno dobim vnetje.

(odgovor članu butt3rfly)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.1.2011 19:28:55   
nusi
jaz sem uporabljala oboje, sem bila šivana ampak so mi bilo oboji ok.

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.1.2011 15:56:02   
j6
Hvala punce za odgovor,  v glavnem vse v P odnesejo in po porodu uporabljajo vir 80.

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.1.2011 20:30:33   
piko12
Meni so ti vir80 kr neki in sem menda uporabila 2, dokler mi ni moj prinesel enih drugih vir. Čist možno da so bili ti, za katere sprašuješ, je pa bela vrečka pa zeleno napisano. So za zalepit. Drugače sem pa asap šaltala na normalne vložke s krilci, ki pa so bili menda tudi natura femina od tosame. V bistvu so edini, ki jih sploh prenesem.

(odgovor članu j6)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Ringarajini blogi
Uredništvo RR

Ali veste, da lahko na Ringaraji ustvarjate tudi svoj blog?

Ja (37%)

Ne (63%)

Število vseh glasov: 202

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!