natura femina (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

j6 -> natura femina (4.1.2011 17:06:27)

Zanima me če je katera vzela v P  namesto vložkov  vir 80, vložke  natura femina iz naravnega bombaža, ker mi je muka imeti tisto debelo vato  med nogami, in natura femina naj bi imeli isto vpojnost , mehki so prav tako, sicer pa sem 4x rodila brez epizotomije, tko da jo tud zdaj ne  pričakujem. prosim za izkušnje. Hvala

j6 -> RE: natura femina (5.1.2011 15:33:25)

A res   še nobena ni probala po porodu od tosame natura femina, ali jih morda katera uporablja?

butt3rfly -> RE: natura femina (5.1.2011 19:22:39)

kdor ne proba, ta ne ve. poskusi, ko bo čas za to. sam tak človek ve, al je neki ok al ne[sm=smiley1.gif] jst jih nisem, uporabljala sem vir 80.

katra55 -> RE: natura femina (6.1.2011 19:19:44)

Jaz sem jih imela po porodu, so mi boljši kot Vir80, ker se prilepijo in nimajo tiste mrežice na vrhu. V porodnišnico jih nisem vzela, ker jih dobiš tam, pa mi je škoda svoje nosit.  Uporabljati sem jih začela 2 dan po porodu, ko sem prišla domov. Šivana nisem bila.
Sedaj jih uporabljam tudi med menstruacijo, so mi veliko boljši kot npr. Always po katerih vedno dobim vnetje.

nusi -> RE: natura femina (6.1.2011 19:28:55)

jaz sem uporabljala oboje, sem bila šivana ampak so mi bilo oboji ok.

j6 -> RE: natura femina (10.1.2011 15:56:02)

Hvala punce za odgovor,  v glavnem vse v P odnesejo in po porodu uporabljajo vir 80.

piko12 -> RE: natura femina (10.1.2011 20:30:33)

Meni so ti vir80 kr neki in sem menda uporabila 2, dokler mi ni moj prinesel enih drugih vir. Čist možno da so bili ti, za katere sprašuješ, je pa bela vrečka pa zeleno napisano. So za zalepit. Drugače sem pa asap šaltala na normalne vložke s krilci, ki pa so bili menda tudi natura femina od tosame. V bistvu so edini, ki jih sploh prenesem.

Stran: [1]