|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   gradnja-okna in vrata
8.8.2005 13:34:40   
MINEJA
POzdravljene mamice!

Tiste, ki ste v fazi gradnje, za vas imam eno vprašanje:kje ste dobile najboljši predračun za okna in vrata ter garažna vrata?
Mi imamo od AJM in MIk Celje in med obema je full razlika. Kateri ponudnik ima še dobro ceno?
Hvala za informacije!
LP!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   gradnja-okna in vrata
8.8.2005 13:37:56   
baguSka
men se zdi vse tok drago, da bova verjetn kr čez mejo šla pogledat - sva neki na ušesa ujela ;)

(odgovor članu MINEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   gradnja-okna in vrata
8.8.2005 13:43:28   
snorlax
Mineja, midva sva v isti fazi. Isto ponudbo sem dala delat v enih 15 firm, če hočeš, mi piši privat, ti povem naslove.

Drugače pa ne smeš gledat končnega zneska na predračunu, ker je ful varljiv, eni že upoštevajo popust, eni ne, eni davek, eni imajo cene brez davka, pa kako okno ti pozabijo napisat, pa je takoj 50 ali 100 manj itd. Jaz vsak predračun pregledam v detajle in si potem izpišem, samo okna pridejo toliko, žaluzije toliko, rolete toliko... Pa tudi eni imajo 3 tesnila, eni samo 2 testnili. Eni ti računajo 5 komorne, eni 3 komorne. Moraš ful pazit. Midva že 3 tedne zbirava ponudbe, pa še nisva izbrala. Jaz sem že skoraj doktorirala iz oken.:)-

Nekako pa sta na prvem mestu Simer in AJM.

Poleg tega počakaj do septembra, ko je v Celju Mednarodni obrtni sejem in lahko iztržiš še 5 % sejemskega popusta, pa 3% ti itak dajo na gotovino ali pa na gradbeni kredit in podobno.

Če rabiš še več informacij, piši privat.

L.p.

(odgovor članu MINEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   gradnja-okna in vrata
8.8.2005 13:43:37   
Anonimen
Predlagam še: http://www.inotherm.si/index.cgi?dl=&lang=slo&kat=vrata&program=trend&serija=ag&vrata=0&vsiModeli=1

in http://www.pvcnagode.si/content.php?gr1=katIzd

ali pa http://www.inles.si/

(odgovor članu MINEJA)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   gradnja-okna in vrata
8.8.2005 13:50:34   
SašaR
Ko smo mi (pred par leti se s tem ukvarjali) so bili najcenejši v Okna Nagode Postojna (plastična) - okna in vhodna vrata, za notranja vrata mislim da Lip Bled, nisem prepričana, za garažna vrata pa BLT Idrija (problem je bil, ker smo potrebovali take ki niso na rolo ampak da jih pod strop povleče (ne znam povedati).
Poskusi, ali so ti še vedno konkurenčni; takrat so bili.

(odgovor članu MINEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   gradnja-okna in vrata
8.8.2005 13:51:44   
SašaR
Kristina, ti je dala link za Okna Nagode!

(odgovor članu MINEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   gradnja-okna in vrata
8.8.2005 13:55:49   
k1
midva sva vzela pri ajm - smo prišli ZELO ugodno skozi - počakaj na sejme (sejemske cene, pa popusti pri plačilu z gotovino, pa če še imaš možnost kakega popusta) pa na koncu kar znese. na vhodna vrata imajo včasih akcije.

(odgovor članu MINEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   gradnja-okna in vrata
8.8.2005 13:58:16   
miši
DOORS Mojstrana, to je od LipBled-a podružnica, delajo izključno vrata, res ugodne cene...

(odgovor članu MINEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   gradnja-okna in vrata
8.8.2005 13:59:40   
nita
plastična okna morajo biti iz avtrije ali nemčije. te so kvalitetna. nekateri pa prodajajo turška in ne vem še kaka in znajo bit zato cenejša.

jaz sem bol ziheraš - kupim boljše, ker nisem tolk bogata, da bi kupovala cenejše.

seveda pa je tut med npr. nemškimi okni lahko razlika v ceni. to se pa le dobro prepričaj in kot je že ena napisala - bodi pozorna na to, kar ti v predračunu piše.

l.p.

(odgovor članu MINEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   gradnja-okna in vrata
8.8.2005 14:15:09   
Anonimen
Mi smo letos dali v hišo Nagode okna iz Postojne. So zelo profesionalni in konkurenčni.

Nita, mi verjameš, da se nemška vrata delajo pri nas? :)-:)-:)-
No, dokaz je vsekakor firma Inotherm, kjer dela moj dragi. Delajo predvsem za nemški trg...za določene velike prodajalce in ti prodajajo potem naprej. Vrata so malce dražja, vendar kakovostna. Sem zgoraj dala linke.;)

(odgovor članu MINEJA)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   gradnja-okna in vrata
8.8.2005 14:37:58   
nita
verjamem, ampak oni diktirajo, kak morajo bit :zmeden:

(odgovor članu MINEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   gradnja-okna in vrata
8.8.2005 14:45:44   
Anonimen
To pa vsekakor. :)- zato so pa tako kakovostna in draga :)-

(odgovor članu MINEJA)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......