gradnja-okna in vrata (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

MINEJA -> gradnja-okna in vrata (8.8.2005 13:34:40)

POzdravljene mamice!

Tiste, ki ste v fazi gradnje, za vas imam eno vprašanje:kje ste dobile najboljši predračun za okna in vrata ter garažna vrata?
Mi imamo od AJM in MIk Celje in med obema je full razlika. Kateri ponudnik ima še dobro ceno?
Hvala za informacije!
LP!

baguSka -> gradnja-okna in vrata (8.8.2005 13:37:56)

men se zdi vse tok drago, da bova verjetn kr čez mejo šla pogledat - sva neki na ušesa ujela ;)

snorlax -> gradnja-okna in vrata (8.8.2005 13:43:28)

Mineja, midva sva v isti fazi. Isto ponudbo sem dala delat v enih 15 firm, če hočeš, mi piši privat, ti povem naslove.

Drugače pa ne smeš gledat končnega zneska na predračunu, ker je ful varljiv, eni že upoštevajo popust, eni ne, eni davek, eni imajo cene brez davka, pa kako okno ti pozabijo napisat, pa je takoj 50 ali 100 manj itd. Jaz vsak predračun pregledam v detajle in si potem izpišem, samo okna pridejo toliko, žaluzije toliko, rolete toliko... Pa tudi eni imajo 3 tesnila, eni samo 2 testnili. Eni ti računajo 5 komorne, eni 3 komorne. Moraš ful pazit. Midva že 3 tedne zbirava ponudbe, pa še nisva izbrala. Jaz sem že skoraj doktorirala iz oken.:)-

Nekako pa sta na prvem mestu Simer in AJM.

Poleg tega počakaj do septembra, ko je v Celju Mednarodni obrtni sejem in lahko iztržiš še 5 % sejemskega popusta, pa 3% ti itak dajo na gotovino ali pa na gradbeni kredit in podobno.

Če rabiš še več informacij, piši privat.

L.p.

Anonimen -> gradnja-okna in vrata (8.8.2005 13:43:37)

Predlagam še: http://www.inotherm.si/index.cgi?dl=&lang=slo&kat=vrata&program=trend&serija=ag&vrata=0&vsiModeli=1

in http://www.pvcnagode.si/content.php?gr1=katIzd

ali pa http://www.inles.si/

SašaR -> gradnja-okna in vrata (8.8.2005 13:50:34)

Ko smo mi (pred par leti se s tem ukvarjali) so bili najcenejši v Okna Nagode Postojna (plastična) - okna in vhodna vrata, za notranja vrata mislim da Lip Bled, nisem prepričana, za garažna vrata pa BLT Idrija (problem je bil, ker smo potrebovali take ki niso na rolo ampak da jih pod strop povleče (ne znam povedati).
Poskusi, ali so ti še vedno konkurenčni; takrat so bili.

SašaR -> gradnja-okna in vrata (8.8.2005 13:51:44)

Kristina, ti je dala link za Okna Nagode!

k1 -> gradnja-okna in vrata (8.8.2005 13:55:49)

midva sva vzela pri ajm - smo prišli ZELO ugodno skozi - počakaj na sejme (sejemske cene, pa popusti pri plačilu z gotovino, pa če še imaš možnost kakega popusta) pa na koncu kar znese. na vhodna vrata imajo včasih akcije.

miši -> gradnja-okna in vrata (8.8.2005 13:58:16)

DOORS Mojstrana, to je od LipBled-a podružnica, delajo izključno vrata, res ugodne cene...

nita -> gradnja-okna in vrata (8.8.2005 13:59:40)

plastična okna morajo biti iz avtrije ali nemčije. te so kvalitetna. nekateri pa prodajajo turška in ne vem še kaka in znajo bit zato cenejša.

jaz sem bol ziheraš - kupim boljše, ker nisem tolk bogata, da bi kupovala cenejše.

seveda pa je tut med npr. nemškimi okni lahko razlika v ceni. to se pa le dobro prepričaj in kot je že ena napisala - bodi pozorna na to, kar ti v predračunu piše.

l.p.

Anonimen -> gradnja-okna in vrata (8.8.2005 14:15:09)

Mi smo letos dali v hišo Nagode okna iz Postojne. So zelo profesionalni in konkurenčni.

Nita, mi verjameš, da se nemška vrata delajo pri nas? :)-:)-:)-
No, dokaz je vsekakor firma Inotherm, kjer dela moj dragi. Delajo predvsem za nemški trg...za določene velike prodajalce in ti prodajajo potem naprej. Vrata so malce dražja, vendar kakovostna. Sem zgoraj dala linke.;)

nita -> gradnja-okna in vrata (8.8.2005 14:37:58)

verjamem, ampak oni diktirajo, kak morajo bit :zmeden:

Anonimen -> gradnja-okna in vrata (8.8.2005 14:45:44)

To pa vsekakor. :)- zato so pa tako kakovostna in draga :)-

Stran: [1]