Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Šola za starše LJ - razlike, prednosti? 4.1.2011 12:41:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Nama z možem je bilo super v P , ne znam pa komentirat za druge ustanove.
|
|
|
|
RE: Šola za starše LJ - razlike, prednosti? 4.1.2011 12:55:11
|
|
|
|
Tanik
|
midva z možem sva hodila v ZD Šiška in je bilo super. meni je bilo všeč to, da nas ni bilo veliko, bilo je sproščeno, vsa vprašanja so bila dobrodošla in dobili smo odgovore. kako je v porodnišnici pa ne vem.
|
|
|
|
RE: Šola za starše LJ - razlike, prednosti? 4.1.2011 13:24:40
|
|
|
|
zaspancek1
|
Jaz sem bila pred dvema letoma v P - predvsem zato, ker so bila predavanja popoldan. Večinoma je bilo ok, razen ene brezvezne pediatrinje (ki ni povedala popolnoma nič koristnega, pa že sicer je tako leno govorila ), pa še sodelovali smo lahko v eni študiji o čiščenju zob (oz. o vsebnosti fluora v otroških pastah). Predvsem to predavanje o zobeh (predaval je pedontolog Rok Kosem) je bilo precej boljše od tistega, ki so ga poslušali v ZD Šiška tisti čas - tako mi je vsaj zatrdila kolegica, ki je kasneje šla še v P na to predavanje. Sicer pa je v P pač večja gužva in vse precej manj osebno, kot pa v kakšnem ZD.
|
|
|
| Stran: [1] |
Ime za fantkamel79Katero ime je lepše? Lahko dodate svoje predloge.Matevž (
11%)
Tevž (
8%)
Aljaž (
20%)
Jaka (
18%)
Jakob (
18%)
Luka (
26%)
Število vseh glasov: 280Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!