|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Šola za starše LJ - razlike, prednosti?
4.1.2011 11:29:50   
pasijonka
Vem, da je tema zgoraj že odprta, vendar ne najdem nobene informacije o tem, če so kakšne razlike med šolami (porodnišnica, različni ZD)? Je katera hodila v ZD Bežigrad in kako je tam? Hvala za komentarje.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Šola za starše LJ - razlike, prednosti?
4.1.2011 12:41:50   
Anonimen
Nama z možem je bilo super v P user posted image , ne znam pa komentirat za druge ustanove.

(odgovor članu pasijonka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
4.1.2011 12:55:11   
Tanik
midva z možem sva hodila v ZD Šiška in je bilo super. meni je bilo všeč to, da nas ni bilo veliko, bilo je sproščeno, vsa vprašanja so bila dobrodošla in dobili smo odgovore.
kako je v porodnišnici pa ne vem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.1.2011 13:24:40   
zaspancek1
Jaz sem bila pred dvema letoma v P - predvsem zato, ker so bila predavanja popoldan. Večinoma je bilo ok, razen ene brezvezne pediatrinje (ki ni povedala popolnoma nič koristnega, pa že sicer je tako leno govorilauser posted image ), pa še sodelovali smo lahko v eni študiji o čiščenju zob (oz. o vsebnosti fluora v otroških pastah). Predvsem to predavanje o zobeh (predaval je pedontolog Rok Kosem) je bilo precej boljše od tistega, ki so ga poslušali v ZD Šiška tisti čas - tako mi je vsaj zatrdila kolegica, ki je kasneje šla še v P na to predavanje. Sicer pa je v P pač večja gužva in vse precej manj osebno, kot pa v kakšnem ZD.

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.1.2011 13:26:37   
Teyla
Midva sva hodila v ZD Rudnik-Vič. Predavateljice so super, program se mi je zdel zelo temeljit in lepo porazdeljen, tako da smo tam sedeli največ 1,5h. Okvirne programe ZD v Lj si lahko pogledaš na internetu. user posted image

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Ime za fantka
mel79

Katero ime je lepše? Lahko dodate svoje predloge.

Matevž (11%)

Tevž (8%)

Aljaž (20%)

Jaka (18%)

Jakob (18%)

Luka (26%)

Število vseh glasov: 280

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!