Šola za starše LJ - razlike, prednosti? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

pasijonka -> Šola za starše LJ - razlike, prednosti? (4.1.2011 11:29:50)

Vem, da je tema zgoraj že odprta, vendar ne najdem nobene informacije o tem, če so kakšne razlike med šolami (porodnišnica, različni ZD)? Je katera hodila v ZD Bežigrad in kako je tam? Hvala za komentarje.

Anonimen -> RE: Šola za starše LJ - razlike, prednosti? (4.1.2011 12:41:50)

Nama z možem je bilo super v P [sm=bravo.gif], ne znam pa komentirat za druge ustanove.

Tanik -> RE: Šola za starše LJ - razlike, prednosti? (4.1.2011 12:55:11)

midva z možem sva hodila v ZD Šiška in je bilo super. meni je bilo všeč to, da nas ni bilo veliko, bilo je sproščeno, vsa vprašanja so bila dobrodošla in dobili smo odgovore.
kako je v porodnišnici pa ne vem.

zaspancek1 -> RE: Šola za starše LJ - razlike, prednosti? (4.1.2011 13:24:40)

Jaz sem bila pred dvema letoma v P - predvsem zato, ker so bila predavanja popoldan. Večinoma je bilo ok, razen ene brezvezne pediatrinje (ki ni povedala popolnoma nič koristnega, pa že sicer je tako leno govorila[sm=smiley6.gif]), pa še sodelovali smo lahko v eni študiji o čiščenju zob (oz. o vsebnosti fluora v otroških pastah). Predvsem to predavanje o zobeh (predaval je pedontolog Rok Kosem) je bilo precej boljše od tistega, ki so ga poslušali v ZD Šiška tisti čas - tako mi je vsaj zatrdila kolegica, ki je kasneje šla še v P na to predavanje. Sicer pa je v P pač večja gužva in vse precej manj osebno, kot pa v kakšnem ZD.

Teyla -> RE: Šola za starše LJ - razlike, prednosti? (4.1.2011 13:26:37)

Midva sva hodila v ZD Rudnik-Vič. Predavateljice so super, program se mi je zdel zelo temeljit in lepo porazdeljen, tako da smo tam sedeli največ 1,5h. Okvirne programe ZD v Lj si lahko pogledaš na internetu. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Stran: [1]