Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Dragi ženski parfumi 29.12.2010 7:45:02
|
|
|
|
alda
|
ja Kerensa, saj bi ti fotko prilimala, pa ne znam..joj pa še zatipkala sem se ne 42 ampak 24€,, ampak vseeno smo pa zaradi unih groznih razmer/ saj se spomniš začezku dec./ namesto 5ur kar 8ur vedrili na letališču, ven pa itak ne smeš, ko čakaš na povezavo., tako da en kafe smo si res morali privoščit
|
|
RE: Dragi ženski parfumi 29.12.2010 7:47:16
|
|
|
|
Kerensa*
|
Sorry, ampak za ta denar si raje kupim plinski kuhalnik in vrečko kave.
|
|
|
|
RE: Dragi ženski parfumi 29.12.2010 8:00:03
|
|
|
|
alda
|
ja pol bi šele bila ob denar,.. ..če bi se sploh dalo to kupit na takem fensi-šemsi letališču
|
|
RE: Dragi ženski parfumi 31.12.2010 7:42:15
|
|
|
|
bori2
|
IZVIRNO SPOROČILO: luka jan IZVIRNO SPOROČILO: gaya24 Za zimo Dior :HYPNOTIC POISON Tudi meni. Moj pravi, da diši po meni,...
|
|
|
|
RE: Dragi ženski parfumi 18.1.2012 8:16:32
|
|
|
|
Julija08
|
trenutno uporabljam tegale: http://www.spleticna.si/jadore.eau.de.parfum.100.ml-p-12079.html sem ga dobila za darilo, potem sem si pa še kupila eno flaško...meni ful diši (ampak jaz ga imam za 1 leto zihr), se ne polivam z njim, dva šprica zjutraj in to je to). Na živce mi grejo osebe, ki že na kilometer dišijo po raznih parfumih, da se kar kadi od njih. Mislim, da parfuma sploh ne bi smel zavohati, če nisi 1 meter stran... Chanel nr. 5 in Jasmin sta mi pa ful presladka...sploh Chanel je ful močen.
|
|
|
|
RE: Dragi ženski parfumi 18.1.2012 15:38:37
|
|
|
|
nimanorwen
|
ooo ful fajn tema pr men je tk, da imam svojo sveto trojico, pa zmer dobim enga od teh 3 za darilo za rd, tk da pojma nimam kuk stanejo: 1. Roma 2. Dior midnight poison 3.D&G (rdeča paknga oz pokrovček) za vmes pa kšn od avona npr passion dance mi pa na mami ful lepo diši 1881 in pa jungle.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?