|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Medsebojno obdarovanje-lasten izdelek
22.12.2010 9:46:59   
Adelina
Sin-prvošolček ima v petek medsebojno obdarovanje. Darilo naj bo v vrednosti 2€, zaželjen pa je lasten izdelek. Kaj bi s sinom naredila, da bo sošolcem zanimivo? Pomislila sem na lonček za pisala, pa mi na pamet ne pride nič, iz česa in kako, za brskanje pa ni časa. Ideje prosim na plan-za lončke ali kaj drugega.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Medsebojno obdarovanje-lasten izdelek
22.12.2010 10:48:42   
PinaNina
Kot si rekla: lonček za pisala
Čist ena hitra ideja. Lonček za rože primerno velik oblepita s servietno tehniko (prtiček obrežeta, spodno plast odstraniš, potem s pomočjo razrečenega mekola in čopiča prilepita in prebarvata na lonček, ga morda popestrita še z akrilnimi barvami), potem v vrečko nasujeta bonbončke ali ? zavežeta s pentljico in data v lonček. Darilce je tu.

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Medsebojno obdarovanje-lasten izdelek
22.12.2010 11:23:27   
ksenjak
Jaz sem ravno včeraj za sina pripravila skodelico za čaj, ki jo bo potreboval v vrtcu za čajanko. Sem se spomnila na belo skodelico, ki je bila včasih v kompletu (v bistvu so mišljene kot skodelice za kavo), danes sta samo še dveuser posted image  , na katero sva z alkoholnimi flomastri narisala božično idilo. Tako čist po otroško - snežinke, snežaka, smreko, sani in dva otroka. Res je izpadlo super, sem bila še sama nad sabo navdušenauser posted image . In sin prav tako.
Evo, če imaš kakšno navadno belo skodelico doma, je to 0 EUR, za 2 EUR pa lahko kupiš kakšne čokoladne bonbončke in jih daš v skodelico.

lp

(odgovor članu PinaNina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Medsebojno obdarovanje-lasten izdelek
22.12.2010 11:25:17   
urška76
Midva sva naredila slončka iz blaga (so se mi glih eni konci valjali naokoli, pa sva ponucala). Drugače sem pa razmišljala o doma pečenih piškotkih v lepi papirnati vrečki in kak okrasek iz das mase gor. Lahko naredita veternico iz tršega pisanega papirja (vsaj naša otrocka sta jih vedno vesela).
Tudi ta ideja z lončkom in servietno tehniko je luštna.

(odgovor članu PinaNina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Medsebojno obdarovanje-lasten izdelek
22.12.2010 13:25:34   
Freya88
IZVIRNO SPOROČILO: PinaNina

Kot si rekla: lonček za pisala


To se da narediti tudi iz rolice za wc-papir... kateri dodas karton za podlago in vse skupaj okrasita ali s servietno tehniko ali s tempera barvami ipd...

(odgovor članu PinaNina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Medsebojno obdarovanje-lasten izdelek
22.12.2010 13:50:51   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: Adelina
Ideje prosim na plan-za lončke ali kaj drugega.


Ati je nama s sestro pomagal narediti lonček za pisala iz lesa, ki je hkrati predstavljal kocko za metanje (npr človek ne jezi se). In sicer rabiš eno leseno kocko cca 7x7cm. Mi smo uporabili kocko iz lesene palete, teh dobiš vsepovsod na odpadu ali blizu večjih trgovin, ali pa kakega mizarja sfektaš. Nato pa rabiš svedre in smirkov papir. Zvrta se ena velika, globoka, široka luknja, kjer bodo svinčniki (ta predstavlja potem 1 točko na kocki. Na ostale ploskve pa zvrtaš male luknjice in sicer po principu kocke za metanje (2,3,4,5,6 luknjic oz točk). S smirkovim papirjem pa lepo pobrusiš robove, da bodo oglati in da ne bo kaka trska v roke pršla.

Če se lotita to varianto, potem imaš ti fraj dan, pa bo mož ustvarjal z malčkomuser posted image

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 22.12.2010 13:52:56 >

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Medsebojno obdarovanje-lasten izdelek
22.12.2010 16:09:34   
Adelina
Hvala punce, verjetno bo kar lonček za pisala, kaj drugega pa mogoče naslednje leto če bodo še zaželjena taka darila. Tudi skodelica mi je lušna, samo nimam nobene primerne bele skodelice, pa tudi flumastri, čeprav alkoholni), se bodo s pomivanjem verjetno spirali dol.
Hope2, super ideja, samo je premalo časa-danes gremo s hčerko v vrtec na delavnico, jutri nas pa tudi ne bo doma in bova ustvarjala proti večeru danes in jutri kakšne pol urice.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Medsebojno obdarovanje-lasten izdelek
22.12.2010 18:13:44   
Anonimen
Lonček za svinčnike je čisto kul, predvsem pa ga lahko naredi sam - če je to smisel lastnega izdelka.

(odgovor članu Adelina)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zapeljimo se v skriti svet voda
Človeška ribica ni le čudež narave – je tudi pokazatelj, kako čisto je okolje. Ker živi izključno v kristalno čistih pod...
Kako izbrati idealno sobo za vašega otroka?
Pri opremljanju otroške sobe za šolarja je ključno ustvariti funkcionalen delovni kotiček, poskrbeti za organizacijo, pr...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?