|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   LETALO
21.12.2010 18:05:20   
OČKA1
kakšne so vaše izkušnje z let v daljne kraje, z otrokom načrtujemo potovanje v juliju naslednje leto, ko bo stara 9 mesecev, nista mi jasen dve stvari, kako se v taksi priprelješ do hotela, in kako se giblješ po tujini, glede na to, da s sabo nimaš niti vozička, niti avto sedeža, dojenčka preprosto držimo na sedežu, in ali uporabljamo zgolj kengurujčka, ali obstaja rent a voziček?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: LETALO
21.12.2010 18:16:31   
tlb

Voziček lepo vzameš s seboj :)
Si ne predstavljam biti na letališču in v letovišču pa po rokah imeti malčka. Ta naj bo lepo "udobno spakiran" v vozičku (kaka lepo zložljiva marela-sposodite si jo, če je nimate doma), z vozičkom prideš direkt DO letala in ga tam oddaš stevardesi, ki ti ga vrne ob pristanku.
Nas je na letališču čakal taki mini avtobus agencije, tamala je bila stara leto in pol, in sem jo držala v rokah.
Ko smo "rentali car" user posted image pa smo ga rentali z avtosedežem vred.

Sigurno obstajajo izposojevalnice vozičkov, verjetno odvisno od lokacije-jaz sem to videla do sedaj le v Slovenskem hotelu :)
Verjetno je veliko odvisno od tega KAM potujete, tj. kakšne "razmere" so tam :)

Do julija pa boste verjetno zbrali dovolj podatkov in uživali v potovanju :)
LP T
--------

(odgovor članu OČKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.12.2010 18:21:10   
Anonimen
Vzameš voziček marelo, majhen in zložljiv, ki gre v vsak avto in v vsak avion.
Taxi običajno nimajo avtosedežev. S seboj lahko neseš lupinico (tudi v avion) ali najameš vozila - rent a car podjetja imajo v ponudbi tudi otroške sedeže.

(odgovor članu OČKA1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
21.12.2010 21:14:48   
K_a_t_i
Mene bi najbolj skrbelo to, kje bo otrok sedel med poletom. Smo leteli z 10 mesečnikom 4,5 ure (v vsako smer) in nismo dokupili sedeža zanj pa me še zdaj mine, ko pomislim na tistih par ur vožnje, ko sem imela tamalega v naročju... No, tudi to, da smo se do Munchna vozili 10 ur, ker smo padli v zastoj, mi ni blo všeč...

Ostale odgovore pa že imaš - voziček vzameš sabo, gre med ročno prtljago. V taksiju otroka držiš v naročju, rent-a car pa dobiš tak z otroškim stolčkom.

Lep dopust želim!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.12.2010 8:03:46   
MATEJKA_
mi smo šli lani z 11m punčko. ni blo nobenega problema. voziček (pliko od peg peregota) smo vzeli zraven, ga lahko pelješ vse do letala, tam ga vzamejo in pospravijo (včasih v kabine, včasih med prtljago - moraš pa ga prijavit pri oddaji prtljage, da ti gor dajo listek - ne rabiš nič doplačat). mi smo leteli na kreto. mala je cel čas uživala na letalu, leprav bi bil njen čas za spanje, je bilo vse drugo zanimivo. pri prijavi smo prosili, da nam dajo sedeže za familije z malimi otroci - prva vrsta, kjer imaš več prostora za noge, otrok pa se lahko med letom tudi usede na tla in igra. stevardese no nam ful ustregle, so se kar same ponujale za pomoč - smo dobili vse, kar smo rabili. je pa fajn, da ima na letalu dudo zaradi uravnavanja pritiska v ušesih.
avtosedeža nismo jemali zraven, imajo večinoma pri rent-a-carih tud sedeže za sposodit.

ta mala ni imela svojega sedeža in sploh ni bilo panike, se je lepo ves čas igrala. mož jo je držal v naročju (jaz je nisem mogla imet, ker sem tudi že bila noseča). ko ji ni bilo več bit pri njemu, jo je posedel na tla pred seboj in se je tam dalje igrala. fajn pa je imet poleg še kaki prigrizek za otroka, pa kako novo igračko, da se tud s tem malo zaposli.

do hotela pa nas je peljal mini avtobus in ta malo smo imeli v naročju - je celo pot v avtobusu prespala. tam tud pasov za odrasle nit, tako, da....

v glavnem, mi nismo imeli problemov, bi takoj ponovila zadevo.

< Sporočilo je popravil MATEJKA_ -- 22.12.2010 8:05:21 >

(odgovor članu OČKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.12.2010 10:49:42   
00PoLoNa00
OČKA1, najprej preden ti kaj odgovorimo mislim da bi bilo fajn vedet destinacijo...je razlika EU, Azija al pa mogoče Afrika...tako da...kam se odpravljate?

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.12.2010 12:11:14   
OČKA1
v španijo, in ni problem evropa, zgolj:-) ta dva problema, voziček in transport z letališča sem imel v mislih, ker imam že opreme za projekt, ki bo tam tekel za en kovček, ampak, če voziček lahko zložim, in gre posebaj na letalo, potem niti ni več velikih ovir
imam sicer stokka, ki je precej velik, mogoče za tak del sposoditi ali kupiti kaj manjšega?

(odgovor članu 00PoLoNa00)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.12.2010 12:29:10   
00PoLoNa00
Aha, Evropa potem za voziček ni problem user posted image  Imate vse vnaprej organizirano skupaj s transferjem do hotela? Potem se ti ne obremenjuj. Takrat bo voziček breme tistih, ki vas morajo spravit v hotel, saj morajo biti pripravljeni na vse izvenplanske situacije, tako da bi se jaz prepustila toku dogodkov. Če bo transfer z avtobusom imajo itak spodaj prostor, drugače so pa tudi kaki kombiji... No torej, da povzamem še enkrat...ti si takrat njihov turist, oni ti nudijo usluge, tako kot moajo spravit tebe in tvoj kovček tja, bodo tudi voziček.

Pa brez skrbi in lepe počitnice

(odgovor članu OČKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.12.2010 20:08:06   
TejkaPK
Kakšne pa imate izkupnje z letenjem v Egipt? Takrat naj bi bila 18 mes stara.
Hvala

THINK PINK :)

(odgovor članu 00PoLoNa00)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.12.2010 20:13:38   
Anonimen
imam sicer stokka, ki je precej velik, mogoče za tak del sposoditi ali kupiti kaj manjšega?

Kupi voziček za 20€ - malo denarja, za male poti. Če imate hotel blizu plaže, velikega vozička ne rabiš. In še za potovanja ti ga ni škoda, ko se premetava sem in tja.

(odgovor članu OČKA1)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Tako izgleda partnersko življenje z dojenčkom
Te zabavne ilustracije novopečenega očka vas bodo nasmejale do solz.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.