MATEJKA_ -> RE: LETALO (22.12.2010 8:03:46)
|
mi smo šli lani z 11m punčko. ni blo nobenega problema. voziček (pliko od peg peregota) smo vzeli zraven, ga lahko pelješ vse do letala, tam ga vzamejo in pospravijo (včasih v kabine, včasih med prtljago - moraš pa ga prijavit pri oddaji prtljage, da ti gor dajo listek - ne rabiš nič doplačat). mi smo leteli na kreto. mala je cel čas uživala na letalu, leprav bi bil njen čas za spanje, je bilo vse drugo zanimivo. pri prijavi smo prosili, da nam dajo sedeže za familije z malimi otroci - prva vrsta, kjer imaš več prostora za noge, otrok pa se lahko med letom tudi usede na tla in igra. stevardese no nam ful ustregle, so se kar same ponujale za pomoč - smo dobili vse, kar smo rabili. je pa fajn, da ima na letalu dudo zaradi uravnavanja pritiska v ušesih. avtosedeža nismo jemali zraven, imajo večinoma pri rent-a-carih tud sedeže za sposodit. ta mala ni imela svojega sedeža in sploh ni bilo panike, se je lepo ves čas igrala. mož jo je držal v naročju (jaz je nisem mogla imet, ker sem tudi že bila noseča). ko ji ni bilo več bit pri njemu, jo je posedel na tla pred seboj in se je tam dalje igrala. fajn pa je imet poleg še kaki prigrizek za otroka, pa kako novo igračko, da se tud s tem malo zaposli. do hotela pa nas je peljal mini avtobus in ta malo smo imeli v naročju - je celo pot v avtobusu prespala. tam tud pasov za odrasle nit, tako, da.... v glavnem, mi nismo imeli problemov, bi takoj ponovila zadevo.
|
|
|
|