|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ovulacija po klomifenu
17.12.2010 20:18:46   
Anonimen
Pozdravljene punce!

Dolgo časa vas že berem, zdaj pa sem se tudi sama odločla, da se vam pridružim in povprašam za vaše mnenje. Stara sem 26 in tudi midva že nekaj časa delava na user posted image , ta mesec pa sem prvič jemala klomifen (5dni 1 tabletko). Danes, četrti dan po zadnji tableti, sem bila na UZ, kjer je ginekolog rekel samo, da sta oba jajčnika rahlo policistična, in da se še nič ne dogaja v zvezi z ovulacijo, in naj pridem spet čez tri dni, ker je mogoče še prehitro, glede na to, da imam že od nekdaj zelo neredne menstruacije.. Zdaj pa nevem, kaj naj pričakujem, ali nisem reagirala, ker je bila premajhna doza, ali je res še prehitro,...pojma nimam. Pa me zanima samo, če je katera bla v podobni situaciji, pa je do ovulacije vseeno prišlo, ali kaj naj pričakujem za naprej..

Vseh vaših odgovorov bom zelo vesela.
Hvala in lp

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ovulacija po klomifenu
18.12.2010 6:55:31   
Monstera
Jutro.
Meni je ponavadi samo rekla, v naslednjih dneh pričakujte ovulacijo, pa se ni nikoli prijelo evo :D Meni ni pomagal klomifen, kot naslednjo stvar so me dali na laparoskopijio, kjer so mi te ciste odžgali. Sedaj sva v drugem krogu. Nič se bat, lepo korak za korakom, če ena stvar ne pomaga, bo pa druga. Držimo pesti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Počitniško varstvo
Michonne RR

Ali je bil vaš otrok vključen v kakšno počitniško varstvo med poletjem?

Da (39%)

Ne (61%)

Število vseh glasov: 18

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!