ovulacija po klomifenu (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Težave z zanositvijo

Sporočilo

Anonimen -> ovulacija po klomifenu (17.12.2010 20:18:46)

Pozdravljene punce!

Dolgo časa vas že berem, zdaj pa sem se tudi sama odločla, da se vam pridružim in povprašam za vaše mnenje. Stara sem 26 in tudi midva že nekaj časa delava na [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image], ta mesec pa sem prvič jemala klomifen (5dni 1 tabletko). Danes, četrti dan po zadnji tableti, sem bila na UZ, kjer je ginekolog rekel samo, da sta oba jajčnika rahlo policistična, in da se še nič ne dogaja v zvezi z ovulacijo, in naj pridem spet čez tri dni, ker je mogoče še prehitro, glede na to, da imam že od nekdaj zelo neredne menstruacije.. Zdaj pa nevem, kaj naj pričakujem, ali nisem reagirala, ker je bila premajhna doza, ali je res še prehitro,...pojma nimam. Pa me zanima samo, če je katera bla v podobni situaciji, pa je do ovulacije vseeno prišlo, ali kaj naj pričakujem za naprej..

Vseh vaših odgovorov bom zelo vesela.
Hvala in lp

Monstera -> RE: ovulacija po klomifenu (18.12.2010 6:55:31)

Jutro.
Meni je ponavadi samo rekla, v naslednjih dneh pričakujte ovulacijo, pa se ni nikoli prijelo evo :D Meni ni pomagal klomifen, kot naslednjo stvar so me dali na laparoskopijio, kjer so mi te ciste odžgali. Sedaj sva v drugem krogu. Nič se bat, lepo korak za korakom, če ena stvar ne pomaga, bo pa druga. Držimo pesti!

Stran: [1]