|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Želim si otroka, on ne
23.3.2011 22:06:39   
Anonimen
Sem prebrala sam prvi post in bi ti rekla samo tole: (ne)zelja po potomcih je v zvezi tako fundamentalnega pomena, da za moje pojme 2 ki se v tej zelji razlikujeta, skupaj nimata svetle prihodnosti. Od njega se mi ne zdi sebicno da noce imeti vec otrok in tudi od tebe se mi ne zdi sebicno, da si otroka zelis... Ergo...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
24.3.2011 8:25:04   
sakuL

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

SakuL kolk časa sta pa skupi vidva?
9 let

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
24.3.2011 8:29:23   
sakuL
meni pove, da hoče imet otroke z mano, da sem jaz tista, tudi ko se pogovarjava mi lepo reče, da jih želi imet, pa vendar ne še...
ubija me to čakanje, to sem mu povedala. kaj bo naredil, je odvisno od njega. Po tolikih letih skupnega življenja, kljub ljubezni sem odločena, da je potrebno življenje uživati.user posted image

jaz uživam življenje z njim, pa vendar si želim tudi otroka z njim. Mogoče pa bo.user posted image

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 28
15.3.2012 19:35:02   
babya
Lep pozdrav!
Naj vam povem mojo rešitev! Dala sem mu prvi pogoj, naj si izbere dan za pogovor. In si ga je, sam! Potem sem mu na pogovoru vse še enkrat povedala in zaželela, da mi pove kdaj lahko pričakujem kakšen odziv glede otroka. Spet sem ga pustila pri miru. In seveda je čez nekaj časa sam prišel in načel temo, si izbral termin, ki seveda ni držal. Ampak kaj sem Vam želela povedati. Brez teženja sem z njegovo pobudo in na njegovo željo zdaj nosečka in oba z veseljem pričakujeva najino prvo bebico. user posted image user posted image
Sem že od vsega začetka trdila, da se imava rada in da ni debate o tem, da si me ne želi. Očitno je moral kaj razčistit sam s sabo.

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 29
15.3.2012 19:41:44   
babya
Šele zdaj sem videla to vprašanje in opazila, da je 1 leto naokoli. Še vedno z istim partnerjem, a tokrat nosim pod srčkom še en srček, ki si ga oba želiva. :)))

(odgovor članu Agnes27)
Neposredna povezava do sporočila: 30
16.3.2012 8:32:15   
Anonimen
Tudi jaz sem v vezi, kjer si samo eden želi otroka. Namreč, jaz. :-)

Tudi moj ima otroka od prej. Bližam se 32-letu, in ja moja biološka ura bije.

Njegov odgovor je vedno: "Ja, želim si, ampak ne še sedaj. Počakaj do ... septmebra .... junija ...

Kaj bom naredila? Pojma nimam. Rada ga imam, ampak otrokom se ne mislim odpovedati zaradi nekih čudnih principov in strahov.

(odgovor članu babya)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
16.3.2012 22:39:43   
Taddy78
IZVIRNO SPOROČILO: Taddy78

IZVIRNO SPOROČILO: vesper

taddy78 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
vsaka ti čast, se podpišem pod tabo. Upam, da vama le zdaj čimprej uspe ugledat user posted image

No moram povedati, da je bil zadnji moj post na tej temi tudi prvi dan zadnje M...sedaj se že več kot 3mesece cartamo z našo lepotičko.

Babya čestitke tudi tebi user posted image

Hvala za lepe želje user posted image , ravno ta mesec gremo v nove boje.

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 32
16.3.2012 22:41:41   
Taddy78
eh kak sem čudno citirala...v glavnem lani marca nam je torej uspelo...babya tebi pa seveda čestitke za user posted image .

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 33
28.3.2012 12:25:50   
BibaNagajiva
Vesela sem zate Babya-iskrene cestitke. user posted image  Sama sem v podobnem polozaju kot ti pred caom in tvoja zgodba mi je v uteho in mi daje upanje.

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 34
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?