*sanela* -> RE: Želim si otroka, on ne (15.3.2011 14:39:30)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taddy78 Da moški noče imeti otroka, sta pomoje dva razloga. Ali si enostavno ne želi otrok s tabo, ali pa si jih nasploh več ne želi. Tudi moj je nekaj okleval, ko sem nenačrtovano zanosila in isto imel pribliske, da bi raje počakala, ker stvari doma še niso urejene, ampak on je bil star 23, jaz pa 26. Ker sama pri teh letih enostavno več nisem imela kaj za razmišljat, sem mu enostavno rekla, da bom imela tega otroka z njim ali brez. Pubec bo letos star 6.let, seveda se je zaljubil vanj na dan, ko ga je prvič stisnil k sebi... Veš kaj pa je najbolj ironično pri vsem tem? Da sva sedaj že 2 leti na kliniki za neplodnost, za mano sta 2 neuspešni oploditvi...razlog? Moj ima tako slabo seme, da je po naravni poti skorajda nemogoče da zanosiva... Kaj se je zgodilo, zakaj in kako ne bova nikoli vedela, imava pa najinega sončka. Če bi poslušala njega.... Kot da bi brala svojo zgodbo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]. Moj je bil star 21 jaz pa 22, bila sva že poročena v svojem stanovanju in jaz sem si strašno želela otroka. Dolgo je trajalo, da sem ga prepričala in po šestih mesecih truda sva zagledala +, zdaj se že 6 let boriva, da bi zopet zanosila, moj ima zelo slabo seme, jaz pa tumor na hipofizi ( povišan prolaktin ). Vsi nam pravijo, da je najin sonček čudež, glede na najine izvide naravno nemoreva zanosit, tudi midva hodiva na kliniko za neplodnost.
|
|
|
|