|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: vgnezditvena krvavitev?
4.3.2011 12:43:07   
CariSSa10

IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b

po mojih izkušnjah je to bolj švohna M
ker krvavitvene je sam za par kapelj

vesna_b mislim da si mela prav, ker se mi je začel še čuden občutek v ustih, sem nardila test-pa nič  vrjetno so znaki bol izraženi ker me spet čaka moja močna M..

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 26
5.3.2011 14:43:51   
sivk1
živjo!

Punce, zanima me , če je katera imela enake probleme.  user posted image imam na vsakih cca 45 dni...ker sva ta mesec rednouser posted image oz. vsak drug dan upam, da bom user posted image , ampak na 36 dan sem ta papirju opazila v sluzi živo rdečo kri. Pred tem sem imela občutek kot, da dobivam M  krči. Prsi nimam še danes nič občitljive na dotik mogoče mal večje. Si rečem šit spet nič. Si dam vložek in gas v službo. Od vseh skrbi sem solih pozabila, da se kaj dogaja z mano. Grem na wc prazen vložek in nič krčev. Pridem domov grem na wc, obrišem spet kri na papirju. Ponoči malo krčev. Danes na vložki malo krvi, občasno malo krčev, go grem na wc na papirju kri živo rdeča. Ker mi je blo že vsega dovolj naredim test in seveda negativen. Saj sem neučakana, ampak sploh več ne vem kaj naj si mislim o vsem skupaj.user posted image
andreja_p vsa na istem. javi kak je kaj pri tebi.

Naj še povem, da je to moja tretja nosečnost s tem, da je bila druga SS pred pol leta in zdaj se že nekaj mesecev trudiva. Ko sem zanosila prvič se mi je en teden po tem ko sem naredila test polajvi rjav madež na hlačkah in to je trajalo en-dva dni. Me je tudi panika grabla, ampak se je vse ok rešilo.

Upam, da ne pride user posted image !

(odgovor članu andreja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 27
7.3.2011 9:47:45   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: CariSSa10

vesna_b mislim da si mela prav, ker se mi je začel še čuden občutek v ustih, sem nardila test-pa nič  vrjetno so znaki bol izraženi ker me spet čaka moja močna M..

no, škoda. sem držala pesti zate, da bi bilo drugače.
čeprav - ne obupaj. kot pravim, jaz sem natanko po tej M zanosila in gremo proti koncu počasi...

(odgovor članu CariSSa10)
Neposredna povezava do sporočila: 28
7.3.2011 13:31:29   
CariSSa10

IZVIRNO SPOROČILO: CariSSa10

no, škoda. sem držala pesti zate, da bi bilo drugače.
čeprav - ne obupaj. kot pravim, jaz sem natanko po tej M zanosila in gremo proti koncu počasi...

hvala! očitno sem ena tistim ko jim psiha fejst dela ;)
sma bol na začetku 'poskušanja', tak da še mam voljo! ne boma obupala user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 29
7.3.2011 19:12:00   
andreja_p
čaw
Sam še dva dni me loči do datuma ki bo določil ali sva ta mesec bila dovolj pridna.
Imam že boleče prsi,pa mal imam krčev.
Bomo videli kaj bo,pustimo se presenetiti.

L.p in lep jutrišnji dan,dan žena.

Neposredna povezava do sporočila: 30
8.3.2011 9:12:09   
vesna_b
andreja - držim pesti.

in tudi jaz vam želim lep praznik...

Neposredna povezava do sporočila: 31
8.3.2011 10:06:19   
andreja_p
Vesna_b
Čestitke iz moje strani za nosečnost.
Me pa samo zanima če si imela kaj krčev v času ko si izvedela da si noseča? Ker jaz jih imam,pa prsi
imam občutljive in močno povečane.
user posted image ne pričakujem 10.03.
A je možno da bi bil to kakšen znak nosečnosti???????
Krvavitve še nimam

Hvala za vaše odgovore

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 32
8.3.2011 10:52:37   
vesna_b
krčev ravno ne, prsi pa sem mela takoooo napete, da je blo kar hudo. in pa mal temnejše kolobarje. imajo pa ene tudi krče, ja. pač je le sprememba...

Neposredna povezava do sporočila: 33
8.3.2011 11:01:30   
CariSSa10
andreja_p jaz tud držim pesti!
midva sma zdaj spet user posted image 'pridna' da boma konc mesca čakala plusek user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 34
8.3.2011 16:16:41   
andreja_p
CariSS10
Hvala ker držiš pesti zame,verjemi da jaz tudi zate.

vesna_b
hvala tudi za tvoj odgovor.
Sem se odločila da v tem krogu ne bom delala testa,ampak bom prepustila času čas.
Šele drugi teden bom naredila test če ne bo tečke prej.
Do takrat pa vse lepo vam želim in se slišimo ko bo kaj novega.

Neposredna povezava do sporočila: 35
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.