Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev? 4.3.2011 12:43:07
|
|
|
|
CariSSa10
|
IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b po mojih izkušnjah je to bolj švohna M ker krvavitvene je sam za par kapelj vesna_b mislim da si mela prav, ker se mi je začel še čuden občutek v ustih, sem nardila test-pa nič vrjetno so znaki bol izraženi ker me spet čaka moja močna M..
|
|
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev? 5.3.2011 14:43:51
|
|
|
|
sivk1
|
živjo! Punce, zanima me , če je katera imela enake probleme. imam na vsakih cca 45 dni...ker sva ta mesec redno oz. vsak drug dan upam, da bom , ampak na 36 dan sem ta papirju opazila v sluzi živo rdečo kri. Pred tem sem imela občutek kot, da dobivam M krči. Prsi nimam še danes nič občitljive na dotik mogoče mal večje. Si rečem šit spet nič. Si dam vložek in gas v službo. Od vseh skrbi sem solih pozabila, da se kaj dogaja z mano. Grem na wc prazen vložek in nič krčev. Pridem domov grem na wc, obrišem spet kri na papirju. Ponoči malo krčev. Danes na vložki malo krvi, občasno malo krčev, go grem na wc na papirju kri živo rdeča. Ker mi je blo že vsega dovolj naredim test in seveda negativen. Saj sem neučakana, ampak sploh več ne vem kaj naj si mislim o vsem skupaj. andreja_p vsa na istem. javi kak je kaj pri tebi. Naj še povem, da je to moja tretja nosečnost s tem, da je bila druga SS pred pol leta in zdaj se že nekaj mesecev trudiva. Ko sem zanosila prvič se mi je en teden po tem ko sem naredila test polajvi rjav madež na hlačkah in to je trajalo en-dva dni. Me je tudi panika grabla, ampak se je vse ok rešilo. Upam, da ne pride !
|
|
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev? 7.3.2011 9:47:45
|
|
|
|
vesna_b
|
IZVIRNO SPOROČILO: CariSSa10 IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b po mojih izkušnjah je to bolj švohna M ker krvavitvene je sam za par kapelj vesna_b mislim da si mela prav, ker se mi je začel še čuden občutek v ustih, sem nardila test-pa nič vrjetno so znaki bol izraženi ker me spet čaka moja močna M.. no, škoda. sem držala pesti zate, da bi bilo drugače. čeprav - ne obupaj. kot pravim, jaz sem natanko po tej M zanosila in gremo proti koncu počasi...
|
|
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev? 7.3.2011 13:31:29
|
|
|
|
CariSSa10
|
IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b IZVIRNO SPOROČILO: CariSSa10 IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b po mojih izkušnjah je to bolj švohna M ker krvavitvene je sam za par kapelj vesna_b mislim da si mela prav, ker se mi je začel še čuden občutek v ustih, sem nardila test-pa nič vrjetno so znaki bol izraženi ker me spet čaka moja močna M.. no, škoda. sem držala pesti zate, da bi bilo drugače. čeprav - ne obupaj. kot pravim, jaz sem natanko po tej M zanosila in gremo proti koncu počasi... hvala! očitno sem ena tistim ko jim psiha fejst dela ;) sma bol na začetku 'poskušanja', tak da še mam voljo! ne boma obupala
|
|
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev? 7.3.2011 19:12:00
|
|
|
|
andreja_p
|
čaw Sam še dva dni me loči do datuma ki bo določil ali sva ta mesec bila dovolj pridna. Imam že boleče prsi,pa mal imam krčev. Bomo videli kaj bo,pustimo se presenetiti. L.p in lep jutrišnji dan,dan žena.
|
|
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev? 8.3.2011 9:12:09
|
|
|
|
vesna_b
|
andreja - držim pesti. in tudi jaz vam želim lep praznik...
|
|
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev? 8.3.2011 10:06:19
|
|
|
|
andreja_p
|
Vesna_b Čestitke iz moje strani za nosečnost. Me pa samo zanima če si imela kaj krčev v času ko si izvedela da si noseča? Ker jaz jih imam,pa prsi imam občutljive in močno povečane. ne pričakujem 10.03. A je možno da bi bil to kakšen znak nosečnosti??????? Krvavitve še nimam Hvala za vaše odgovore
|
|
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev? 8.3.2011 10:52:37
|
|
|
|
vesna_b
|
krčev ravno ne, prsi pa sem mela takoooo napete, da je blo kar hudo. in pa mal temnejše kolobarje. imajo pa ene tudi krče, ja. pač je le sprememba...
|
|
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev? 8.3.2011 11:01:30
|
|
|
|
CariSSa10
|
andreja_p jaz tud držim pesti! midva sma zdaj spet 'pridna' da boma konc mesca čakala plusek
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.