|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vgnezditvena krvavitev?
12.12.2010 11:38:00   
Anonimen
zivjo punce.
danes tocno en teden pred user posted image sem opazila rdece-rjav izcedek ampak samo na papirju in me zanima ce je mozno da je vgnezditvena,sicer na bebici delamo in upam da je to to...ali ima katera kaksen nasvet?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vgnezditvena krvavitev?
12.12.2010 13:12:05   
zmajaz
Težko je reči - lahko je vgnezditvena krvavitev, lahko je ovulacija, lahko pa samo pač neka vmesna krvavitev.

Ta večja: 05.01.2008
Ta mali: 01.05.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.12.2010 19:43:29   
Anonimen
naj povem da se vedno traja ta minimalna krvavitev..vecinoma je samo na papirju

(odgovor članu zmajaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
6.1.2011 16:05:57   
tetka10
živjo, tut jst mam eno vprašanje. v torek dopoldan sem imela manjšo krvavitev (rdeče rjavo), za katero sploh nism vedla. Menstruacijo naj bi dobila naslednji četrtek ( mam neredno,enkrat na 27 dni enkrat na 35) za to krvavitev predvidevam da je bila ovulacija, vendar me zanima če je to normalno da me že dva dni rahlo špika v jajčnikih? Bi bla možnost da je vgnezditvena? ( trudiva se že 7 mesecev, ampak glede teh krvavitev sem zmedena zaradi forumov)

lep pozdrav

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.1.2011 13:07:39   
Janchek81
Pozdravljene,

ne vem, če je ravno možno, da je vgnezditvena krvavitev lahko že pred začetkom menstruacije? Jaz vem da sem jo imela prvic nekje med sestim in sedmim tednom nosečnosti.
Kar se tiče špikanja je pa lahko po mojem mnenju več dejavnikov, ali da bo prišla user posted image  ali pa da se kaj dogaja ... povezano z user posted image  čeprav velikrat je špikanje lahko ko je O ali pa ko je O že konec. Vsaj tako o tem piše tudi dr.Pušenjak...

(odgovor članu tetka10)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.1.2011 13:37:42   
eva1
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Pozdravljene,

ne vem, če je ravno možno, da je vgnezditvena krvavitev lahko že pred začetkom menstruacije? Jaz vem da sem jo imela prvic nekje med sestim in sedmim tednom nosečnosti.

Vgenzditvena krvavitev pride nekje 7-9 dni po ovulaciji in čez 3-4 dni je test nosečnosti pozitiven...v 6-7 tednu si iemla pač krvavitev taradi drugih stvari, ne vgnezditvene, ker takrat je zarodek že vgnezden...

Drugače pa lahko bi bla vgnezditvena lahko da ne..jaz sem prejšni mesec imela 7 dni po O in 5 pred M tako krvavitev, in sem 100% da nisem bila noseča, ker smo zaščiteni..zakaj se je pojavila nimam pojma, sej pravim lahko da je lahko da ne..čez par dni naredi test pa boš videla na čem si!

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.1.2011 13:45:29   
Janchek81
IZVIRNO SPOROČILO: eva1

Pozdravljene,

Vgenzditvena krvavitev pride nekje 7-9 dni po ovulaciji in čez 3-4 dni je test nosečnosti pozitiven...v 6-7 tednu si iemla pač krvavitev taradi drugih stvari, ne vgnezditvene, ker takrat je zarodek že vgnezden...

Drugače pa lahko bi bla vgnezditvena lahko da ne..jaz sem prejšni mesec imela 7 dni po O in 5 pred M tako krvavitev, in sem 100% da nisem bila noseča, ker smo zaščiteni..zakaj se je pojavila nimam pojma, sej pravim lahko da je lahko da ne..čez par dni naredi test pa boš videla na čem si!

Hm..ne vem zakaj je potem meni še do 5 tedna nosečnosti test kazu negativno, ko sem naslednji teden šla na krvni test sm bla pa že v 6 tednu user posted image  žensko telo je v večini vsako drugačno. Kar se tiče vgnezditvene ne rečem, drugače pa sem toliko že tega 'sranja' dala čez, da vem kdaj ti test pokaže + in kdaj - in kaj to vse pomeni. Sploh noseča nism bila pa mi je test ( CB ) pokazu + user posted image  Potem takem kot ti praviš bi vsaka ženska mogla krvaveti po vgnezditvi, pa ne ... ne vem, sej nisem ekspert ampak mislm, da je žensko telo tako 'čudno' sestavljeno, da ga niti sama ženska ne more dojet in razumet user posted image

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.1.2011 18:41:53   
eva1

IZVIRNO SPOROČILO: eva1

Pozdravljene,

Hm..ne vem zakaj je potem meni še do 5 tedna nosečnosti test kazu negativno, ko sem naslednji teden šla na krvni test sm bla pa že v 6 tednu user posted image  žensko telo je v večini vsako drugačno. Kar se tiče vgnezditvene ne rečem, drugače pa sem toliko že tega ''sranja'' dala čez, da vem kdaj ti test pokaže + in kdaj - in kaj to vse pomeni. Sploh noseča nism bila pa mi je test ( CB ) pokazu + user posted image  Potem takem kot ti praviš bi vsaka ženska mogla krvaveti po vgnezditvi, pa ne ... ne vem, sej nisem ekspert ampak mislm, da je žensko telo tako ''čudno'' sestavljeno, da ga niti sama ženska ne more dojet in razumet user posted image

Lej vgnezditvena krvavitev se zgodi(če se!!! se redko pojavi-mislim da jo ima 2% ,samo ne me zdej za besedo držat)) 6-9 dan po ovulaciji, ko se  jajčece vgnezdi v maternico! Če je test nosečnosti  pozitiven je do vgnezditve že prišlo, ker takrat se začne izločati Bhcg(in sicer v krvi pozitivne razultate pričakujemo nekje v 24 urah po vgnezditvi, v urinu pa nekje po 3-4 dneh(lahko pa baje tudi po 2 dneh-odvisno od testa in nosečniškega hormona)! In če je krvni test za Bhcg pozitiven je ženks noseča, urinski test je lahko lažno pozitiven(sem ga tudi sama že doživela), zaradi luteinskih cist, nihanja ščitniških hormonov.... Če se krvavitev pojavi kasneje, je to pač krvavitev v nosečnosti zaradi neznanega ali znanega(hematom) vzroka!
Aja kar se tiče negativnega test v 5 tednu-meni tudi test vedno ful pozno pokaže ker mam pač bolj pozne O(okoli 20-22dne), ampak 1x so mi datum poroda prestavili 1x ne...sej obstajajo izjeme, ampak če je ženska 6-7 tednov noseča, takrat pač ni vgnezditvene krvavitve(lahko pa da je manj noseča)

< Sporočilo je popravil eva1 -- 13.1.2011 18:48:17 >

Neposredna povezava do sporočila: 8
13.1.2011 18:45:41   
Čebel@
jaz sem imela kak teden pred user posted image  kravitev oz. rjav izcedek...no potem je prišla user posted image ....in čez cca. 2 tedna slabosti....sedaj sem v 31tuser posted image

ne trdim,da je bila vgnezditvena krvavitev,samo delim svojo izkušnjouser posted image

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.1.2011 6:55:25   
Janchek81
Pač .. sj je vse lepo in prou user posted image  sam to je teorija, pri tebi ali kateri je tud praksa. Jst velik k jh poznam so mele res potem pozno vgnezditev, ker jim je sama G povedala, da gre za vgnezditev in to je tko nekje pri 3 tednih do 5 tednih. Kar se tiče urinskih testov imaš iste izkušnje potem kot jaz user posted image
No ja, meni se ugibanje ali si noseč ali ne zdi tako brezveze, ali gre za vgnezditveno ali ne, jst sm pač mnenja, da je najbolje da se prespustiš naključju, usodi ali čemu podobnemu. Saj je res da smo ženske firbčne in si želimo ampak vseeno, s tem bomo le kasneje noseče kot pa prej. Saj sem sama na istem pa se probam čim manj obremenjevat, ko pa pač bo pa bo user posted image  upajmo pa da čimprej user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.1.2011 10:20:26   
tetka10
hvala k ste delile svoje izkušnje. No tud men se je bolj zdelo da je to ovulacijska krvavitev ne pa vgnezditvena, sam sej veste k prčakujete z mesca v mesec, da mogoče bo pa uspel, rabš par odgovorov. Naj vam povem da bi mogla dobit user posted image  13.1. (vzela sem najdalši cikel do zdej, ker mam neredne) do danes je še ni. za vikend me je rahlo špikalo v jajčnikih, zdaj pa nič več. Do zdej se mi to ni dogajal, vedno sem imela zelo boleče user posted image  začelo me je pa bolet ko je pršla user posted image . no ja vse je enkrat prvič in bomo pač čakal user posted image  imam pa že 14 dni tak trd trebuh, da težko spim na trebuhu. bomo vidl, ko bo pa bo :)
lep sončen dan vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 11
18.1.2011 21:25:35   
Agnes27
Tetka10, testa še nisi nardila?

Men user posted image  še ne zamuja. Tam okol 22. bi mogla bit ampak danes sem se pa rjavo obrisala.
Če velja teorija da pride do vgnezditvene okol 9 dneva po ovulaciji (se mi zdi da je danes 9 dan, ker me je takrat ful špikalo)
in da čez 4 dni pokaže test pol bi znalo bit to user posted image  Joj ko bi vsaj blo user posted image

(odgovor članu tetka10)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.1.2011 20:27:33   
tetka10
jaz tut upam na to da nebo pršla. še vedno me občasno špika, vendar pa user posted image  še ni. test pa sem delala v ponedeljek in je biu -  itak user posted image   držim pesti zate Agnes27!!

(odgovor članu Agnes27)
Neposredna povezava do sporočila: 13
23.2.2011 10:58:55   
tetka10
Agnes27 kaj je bilo?

(odgovor članu tetka10)
Neposredna povezava do sporočila: 14
23.2.2011 11:56:38   
vesna_b
jaz sem imela prvič vgnezditveno točno na dan, ko bi mogla dobit M, sedaj v drugo pa je sploh nisem imela...

pač je res, da ene tako, druge drugače, a ne? pa še pri isti osebi ni vedno enako user posted image

(odgovor članu tetka10)
Neposredna povezava do sporočila: 15
2.3.2011 8:55:18   
CariSSa10
jaz mam tudi eno vprašanje-kaj si mislite o tem?
moje M so ponavadi močne, na nekje 29 dni pa trajajo do 8 dni z bolečinami in vsem kaj spada zraven :) v februarju pa sem v 24etem dnevu zakrvavela in je to trajalo nekje 2 dni, 3ji dan še mala rjavksta sled in to to. zdajpa ne vem kaj si naj mislim? bi lahko bla to vgnezditvena krvavitev(imam napet trebuh,stalno sem lačna, kaj druga še nisem opazla) ali pa je bila pač malo čudna menstruacija? se je kateri to že zgodilo?

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 16
2.3.2011 10:50:42   
vesna_b
po mojih izkušnjah je to bolj švohna M
ker krvavitvene je sam za par kapelj

(odgovor članu CariSSa10)
Neposredna povezava do sporočila: 17
2.3.2011 10:54:32   
lananai
Jst sem zakrvavala, ko bi morala dobit M - ene 3 dni konkretnih krvavitev. Sem bila prepričana, da je M. Vseeno je testek ene 14 dni kasneje pokazal user posted image . Nosečnost je potekala BP.

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 18
2.3.2011 11:00:46   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Jst sem zakrvavala, ko bi morala dobit M - ene 3 dni konkretnih krvavitev. Sem bila prepričana, da je M. Vseeno je testek ene 14 dni kasneje pokazal user posted image . Nosečnost je potekala BP.

aja?
taka je bila moja zadnja M pred zanositvijo... vse skup nič od nič, da sem se normalno kopala v morju brez tamponov, ampak dete ustreza velikosti po tej zadnji M... potem pa vedi...

< Sporočilo je popravil vesna_b -- 2.3.2011 11:01:46 >

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 19
2.3.2011 11:17:36   
CariSSa10
aha vidim da je res odvisno od vsake ženske. firbec me mantra, samo bom še vseeno počakala 2 tedna (če bom zdržala), ko bi mogla naslednja menstruacija prit, da vidimo kaj bo pa pol naredim test.. ;))

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 20
3.3.2011 7:45:42   
Jada82
Mah te ženske krvavitve, to bi človek lahko diplomiral. Ne bomo nič pogruntali .... lahko da je vgnezditvena, lahko ne. Ko sem 1. zanosila, nisem imela nobene vgnezditvene krvavitve, sem pa potem krvavela ene par dni po pozitivnem testu in sem se ustrašila, da je SS, no, pa je blo vse ok.

No, ta mesec pa sem tudi mal krvavela, pa še potem me je v jajčnikih al maternici bolelo .... pa jemljem KT. Kdo bi vedel, jaz se sploh ne obremenjujem več glede teh krvavitev. Mini vložek notri pa gremo user posted image

(odgovor članu CariSSa10)
Neposredna povezava do sporočila: 21
3.3.2011 7:50:57   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b

IZVIRNO SPOROČILO: lananai

aja?
taka je bila moja zadnja M pred zanositvijo... vse skup nič od nič, da sem se normalno kopala v morju brez tamponov, ampak dete ustreza velikosti po tej zadnji M... potem pa vedi...

Še dobro, da nisem takrat še testa delala, ker bi bila sigurno panika. user posted image Je bila pa zanositev 1 teden pred to krvavitvijo (veva kdaj sva tamalo naredila pa tudi po velikosti na UZ je ustrezal datum).

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 22
3.3.2011 8:41:56   
Anonimen
Oj!

Jaz sem tudi zakrvavela 14. dan cikla. Sem mislila, da je ovulacijska krvavite. Ker občasna krvavitev ni prenehala (bilo jo je čedalje manj), sem šla 19. dan cikla delat CB test in je bil pozitiven. Me je skoraj kap. Sem se ustrašila, da je izvenmaternična in sem šla na urgenco kjer so samo potrdili nosečnost, ni se pa videlo kje se je zarodek vgnezdil. Iz drugega odvzema krvi čez štiri dni se je videlo, da gre za splav v zelo zgodnji nosečnosti. Če nebi delala testa oz. če nebi krvavela, sploh nebi vedela, da sem noseča. 26. dan cikla sem začela močneje krvavet (kot pri M). To je bilo dokončno čiščenje po splavu.

Izvenciklična krvavitev je lahko zaradi različnih vzrokov. Včasih ne pomeni nič posebnega, načeloma pa ne pomeni nič dobrega - sploh pri nosečnici. user posted image  

(odgovor članu lananai)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
3.3.2011 22:53:02   
Agnes27
Tetka10, bil je en velik ničuser posted image  10.2. (54.dan) sem dobila user posted image  Pa pr teb??

(odgovor članu tetka10)
Neposredna povezava do sporočila: 24
4.3.2011 11:43:13   
andreja_p
Pozdravljene!

Tudi sama se sprašujem kaj mi sporoča moje telo,saj določenih stvari enostavno ne razumem.Vsak mesec je nekaj novega.
Če se je kateri zgodilo podobno naj mi odpiše.
Zadnja menstruacija:08.02.2011
Ciklus imam redno na 31-32 dni
To pomeni da naj bi imela ovulacijo 26.02
sp. odnose vsak drugi dan
Upam da mi lahko katera svetuje kaj bi to bilo,saj sem 24.02 zvečer ,ko sem šla na wc ,opazila na papirju,ko sem se obrisala svetlo kri,ker je bilo sluza veliko.Potem sva imela sp.odnos in je bilo še mal vidno.
Nato 02.03 po sp.odnosu ponovno svetel izcedek.
Če je katera imela podobno izkušnjo mi naj piše,ker me res zanima kaj se dogaja.
Pa da ne pozabim naslednja menstruacija naj bi bila 10.03 oz.11.03

Želim vam lep dan in že v naprej hvala za odgovor

(odgovor članu Agnes27)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.