Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kako okrasiti medenjake 29.11.2010 17:50:48
|
|
|
|
norge
|
Lahko kupiš barve za hrano (v takih malih stekleničkah so - mislim, da Fosters Clark ali nekaj podobnega ), jih pa imajo v večjih marketih na oddelku za peko. Barv imaš pa veliko, pa lahko dodaš v vso hrano (npr. palačinke..)
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.11.2010 18:14:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: kako okrasiti medenjake 29.11.2010 19:16:01
|
|
|
|
blaža
|
medenjake lahko okrasiš z mandlji, orehovim jedrcem, kandirano češnjo, ledom,... poglej v moj album, najbrž je kaka slikica. tam pri hiškah so medenjaki, takoj za potičko. Hišice so tudi iz medenjakov. http://katarinak.moj-album.com/
< Sporočilo je popravil blaža -- 29.11.2010 19:17:23 >
|
|
RE: kako okrasiti medenjake 29.11.2010 20:17:19
|
|
|
|
nemrak
|
Blaža, super album . Samo kako dobiš roza ledeno barvo, ali modro????
|
|
|
|
RE: kako okrasiti medenjake 29.11.2010 21:39:53
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Meni so najlepši medenjaki obliti s čokolado. Potem pa lahko s sladkornim ledom narediš gor kakšne črtice, krogce..... To je še najbolj naravno. Vse tiste umetne barve so Moje mnenje. kako se pa nardi ta sladkorni led..sem enkrat mislm da s tem jedla piškote in jih še zdj nism pozabla samo nism vedla kako se sploh reče temu
|
|
RE: kako okrasiti medenjake 29.11.2010 21:43:13
|
|
|
|
mini86
|
blaža-še js sm šla mal pofirbcat te medenjake..pa me zanima kako oz prvo kje dobiš tiste mini pisane kuglce, potem s čim premažeš da se primejo-predvidevam da to nardiš ko je že piškot pečen, pa seveda s čim so une bele črtice narjene.. se mi že dela par idej za božične piškote
|
|
RE: kako okrasiti medenjake 30.11.2010 6:55:14
|
|
|
|
blaža
|
V Šparu se dobita taki dve tubi v kompletu, led in pol narišeš gor in nato posuješ z pisanimi pikicami. Drugače se da led nardit iz sladkorja v prahu in limoninim ali pomarančnim sokom. S tem, da se ponavadi dela z limoninim sokom, da je snežno bel. Če želimo, da je sv. moder ali roza, dodamo malo jedilne barve. Jih majo tudi v Šparu, če jih drugje ne dobite, tiste tubice. Pisane pikice majo na več koncih. Ne vem točno kje sem kupla une okrogle, ki jaz mam dosti te zaloge doma in kupujem vse živo kar vidim, ker sem malo zasvojena z temi zadevami.
|
|
RE: kako okrasiti medenjake 30.11.2010 10:33:15
|
|
|
|
mini86
|
kako se pa led nardi iz cukra pa limone
|
|
RE: kako okrasiti medenjake 30.11.2010 18:29:13
|
|
|
|
blaža
|
V sladkor v prahu dodaš malo limoninega soka. nikoli ne dodajaš vode, ker topi sladkor. točnih količin ne vem, ker delam vedno na oko. Če ne pogledaš pod kak recept, ko imajo piškoti led gor.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ideje za zdrave rojstnodnevne prigrizkeMedtem ko otroci odštevajo dneve do svoje rojstnodnevne zabave, kjer se bodo veselili in praznovali s sovrstniki, se sta...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?