|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   praznična peka
29.11.2010 14:53:08   
mini86
kaj bote oz katera peciva in piškote bote pekle za božične oz novoletne praznike..

user posted image

a bo res čudn zgledal k sm si letos zažlela šunko v testu k pa je u bistvu bolj velikonočnauser posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: praznična peka
29.11.2010 15:04:33   
hrchy
evo, jaz bom verjetno kar ene super hitre jabolcne kukije spet naredila. Sem jih zadnjic cist za foro na pekac vrgla, pa so ekstremno okusni. Pa se ful lepi pridejo za darilce.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.11.2010 15:05:26   
mini86
a loh recept

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu hrchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.11.2010 15:53:24   
pety78
šunko v testu

Ti piškoti so pa res zakon!!!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.11.2010 16:14:08   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

šunko v testu

Ti piškoti so pa res zakon!!!

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image a deeej...user posted image user posted image
a drugič raj novo temo odpremuser posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.11.2010 17:03:14   
hrchy
evo:

Apple, Dried Cranberry and Walnut Cookies

3/4 skodelice masla
1 skodelica rjavega sladkorja
1 jajce
1 zlicka vode
1,5 skodelice moke
1 zlicka pecilnega
½ zlicke sode bikarbone
½ zlicke soli
1 zlicka cimeta
1/4 zlicke muskatnega
1 skodelica nakockanih jabolk
1,5 skodelice ovsa (jaz sem dala ovsene kosmice)
½ skodelice suhih brusnic
½ skodelice narezanih lesnikov

Stepi maslo, postopoma dodaj sladkor, dokler ne rata penasto. Dodaj jajce in vodo. Dodaj moko, pecilni, sodo, sol, cimet in muskatni, dobro zmesaj. Vmesaj se jabolka, oves, brusnice in lesnike.

Testo v kupckih nanesi na peki papir. Peci dokler ni peceno :)

to je osnovni recept, ampak jaz sem dodala samo jabolka in mandlje.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.12.2010 12:59:57   
nadka30
tule je cel kup receptov za vsak dan do božičauser posted image user posted image user posted image

http://www.im-adventszauber.de/2009/lidlBook_si/274/flash/noCache.php

(odgovor članu hrchy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.12.2010 21:55:47   
sanelaa
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

tule je cel kup receptov za vsak dan do božičauser posted image user posted image user posted image

http://www.im-adventszauber.de/2009/lidlBook_si/274/flash/noCache.php

Čokoladne piškote iz prve strani sem že naredila, sicer s kokosom in so super. Ponavadi v tem času pripravim tudi kakšno hudo čokoladno pito, kakšne mufine, pa kakšne slane kifeljčke. Te ponavadi spečem na zalogo, dam v zmrzovalnik in ko se napove obisk jih samo vzamem ven in je.
SEm pa danes spekla tudi že potico, orehovo, itak jo bomo zdaj v dveh dnevih zmazali.

Dan ali dva pred božičem pa vajo ponovim.......

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.12.2010 8:57:22   
Freya88
Vidim da vse pisete o sladkih dobrotah, kaj pa boste kuhale za bozicno vecerjo...?

(odgovor članu sanelaa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.12.2010 9:38:35   
mini86
hhm večerja...

meso (al sv. al piščanc-pečena v pečici), krompir-ponavadi tud v pečici, riž (da se lahko zbera, rdeče zelje, vinska omaka, solata

nč spešl ampak tko ponavadi nardim za praznikeuser posted image

(odgovor članu Freya88)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.12.2010 15:47:09   
Martinčka
jaz bi pa rada letos nardila kokosovo potico za božič... a jo katera dela in ima kakšen dober recept???? tak lahek:) ker drugače niti klasične potice še nisem delala ker je babica predobra v tem in se ne splača ker bi me popljuvaliuser posted image user posted image  malo za šalo pa malo zaresuser posted image ... pa ne rečt naj babici rečem za klasični recept ker ona vse tko reče kot da je čist logično "malo tega pa mal tega, pa po okusu dodaš to..." aaaa kje so kakšne merice -žlice, grami, karkoliuser posted image

tako da prosim za pomoč za kokosovo potico!!!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?
Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?