Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Recept za nutelino torto 28.11.2010 10:47:15
|
|
|
|
susica
|
točno po tem recepti ki ti ga je dala Sacherca delam jaz in mi vedno super uspe, pa še hvalijo vsi!
|
|
|
|
RE: Recept za nutelino torto 28.11.2010 10:47:19
|
|
|
|
ona
|
IZVIRNO SPOROČILO: branka81 -biskvit bom kupila. Če imaš voljo naredi tudi biskvit,ker enkrat sem brala,da tej kupljeni niso prav ok Sej za biskvit samo umešaš vse sestavine in daš pečt,nič zahtevnega
|
|
|
|
RE: Recept za nutelino torto 28.11.2010 11:13:46
|
|
|
|
buči
|
Meni je presladko, če kupim testo, ga raje naredi sama: 100 g sladkorja, 2 jajci, 100 g moke, vrečka vanilijevega sladkorja, 2 žlici tople vode, 1 žlica olja, zravnana žlička pecilnega praška. 180C, 15-20 minut Za namaz stepi 2 sladki smetani, potem pa umešaj mali kozarček nutele. Gre sicer težko, ampak je dobro. Če vam je všeč, daj na testo višnje.
< Sporočilo je popravil buči -- 28.11.2010 11:14:12 >
|
|
RE: Recept za nutelino torto 28.11.2010 20:31:06
|
|
|
|
čmrgelj
|
ČOKOLADNA TORTA S ČOKOLADNO NUTELINO KREMO pečico segrej na 180,ventilacijsko na 160, Za testo potrebujemo: 125g jedilne čokolade 175 g margarine 175g sladkorja 4 jajca 200g moke pecilnega praška 1 žlica kakava v prahu - za umešano testo nastrgaj 125g jed. čokolade, - kremasto umešaj 175g margarine in 175g sladkorja, toliko časa da se stopi. - eno za drugim umešaj v zmes 4 jajca, - 200g moko prej zmešaj z 2 žličkama pecilnega (jaz sem dala celega) zmešaj vse skupaj, - potem v to zmes na rahlo vmešaj se nastrgano čokolado in žlico kakava v prahu ter daj peči za 40 minutk. pečeno testo vzameš ven, ga ohladiš, prevrneš iz modela, prerežeš in namažeš s kremo Za kremo potrebujemo: 150g mlečne čokolade 150 g nutele 400g kisle smetane - na drobne koščke zrežeš čokolado + kislo smetano daš v lonec in segrej do mehkega - dodaj nutelo - potem vse skupaj odstaviš iz štedilnika in das v posodo s hladno vodo, da se postopno strdi. - potem namažeš torto znotraj in še povrhu - okrasiš jo še s smetano in čokoladnimi ostružki:)) Prav to torto mi je moj bodoči možek včeraj spekel sam s pomočjo sineka, super ukusna pa še ratala mu je pa ni kuharski mojster, mogoče zna skuhati 2-4 jedi drugače kuham jaz tako da kar pogumno
Nasmeh in prijazna beseda sta nevidno orožje dobrega, ki razoroži še tako nedostopno osebo. Lepota je v drobnih stvareh in majhnih pozornostih. In ko boš drugim polepšala dan, bo tudi tvoj dan postal povsem nekaj drugega,
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki RECEPTI: Tri jesenske enolončniceNa jesenske hladnejše dni in sezono virusov se lahko pripravite tudi s toplimi in prehransko bogatimi jesenskimi enolonč...
Zadnje s foruma
Gosta hrana.пеперутка16Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?Pred 4. mesecem. (
14%)
Med 4. in 6. mesecem. (
57%)
Po 6. mesecu. (
29%)
Število vseh glasov: 7Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!