Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Nujno- avgustovke pomagajte 5.8.2005 8:40:23
|
|
|
|
Nyah*
|
Jaz bi na tvojem mestu poklicala G ali urgenco, pa razlozila stvar! Mogoce je ze cas, da gres po svojo :duda:, saj ves, da je rok samo okviren! Drzi se, :miska::miska::miska::miska::miska::miska:, pa sporoci, kaj je s tabo!
|
|
|
|
Nujno- avgustovke pomagajte 5.8.2005 8:50:17
|
|
|
|
flecker
|
Pojdi na porodnišnico. Jaz sem imela pri prvi nosečnosti krvav izcedek, šla tja in ugotovili da sem bla odprta 3 cm, brez popadkov. Nakar so mi tali umetne popadke, čez 3 ure porod.
|
|
|
|
Nujno- avgustovke pomagajte 5.8.2005 8:53:43
|
|
|
|
lucy32
|
Strah me je samo da me ne bodo zadržali 5 dni noter brez popadkov, a mi bodo dali umetne? Ali bodo počakali na prave?
|
|
|
|
Nujno- avgustovke pomagajte 5.8.2005 9:03:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Zakaj pa da bi te držali 5 dni noter? če si slučajno že kaj odprta, ti bodo dali umetne pa bo.
|
|
|
|
Nujno- avgustovke pomagajte 5.8.2005 9:05:40
|
|
|
|
Maxica
|
Po moje se ti je kr lepo odluščil čep. Ko se je meni, sem počakala, da so se pričeli popadki (po dobrih dveh dneh) in nato šla v porodnišnico.
|
|
|
|
Nujno- avgustovke pomagajte 5.8.2005 9:56:59
|
|
|
|
lucy32
|
maxica najboljše da počakam na popadke a ne?
|
|
|
|
Nujno- avgustovke pomagajte 5.8.2005 17:17:16
|
|
|
|
Maxica
|
:ups:Šele zdaj sem videla tvoje vprašanje-glej, če je izcedek tak poln sluzi, s kakšno krvavo nitko noter, potem je to verjetno čep in se bodo popadki pričeli, slej ali prej. Jaz bi počakala, no, tudi sem tako naredila, ko sem bila v taki situaciji.;) Ti pa tako na daleč težko rečem, kaj naredi, ker ne vem, kakšen izcedek imaš-da ne bom jaz pol kriva, če ta izcedek ni čep.:( No, verjetno pa je, in če se ti nič drugega ne dogaja, ti kr v miru počakaj na popadke. Srečno!:rozica:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?