|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   odstranitev žrelnice
25.11.2010 12:06:46   
Maya80
Z sinom sva bila na ORL in tam so nama svetovali odstranitev žrelnice.
Zdaj pa imam par vprašanj za tiste ki so vaši otroci to že preživeli.
Kako so prestali jih je fajn bolelo?
Koliko časa so bili v bolnici?
V kateri bolnišnici so ga operirali in kako dolgo ste čakali na operacijo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: odstranitev žrelnice
25.11.2010 12:18:50   
n€na

Kako so prestali jih je fajn bolelo? koliko jo je bolelo ne vem...je pa dobila preventivno voltaren svečko za bolečine.
Koliko časa so bili v bolnici? 1 dan sprejem, 2 dan operacija, 3 dan po viziti domov
V kateri bolnišnici so ga operirali in kako dolgo ste čakali na operacijo? Izola

< Sporočilo je popravil n€na -- 25.11.2010 12:19:19 >

(odgovor članu Maya80)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.11.2010 12:28:26   
kristinaj
tudi mi smo imeli orl, kjer so svetovali odstranitev žrelnice, mandljev, če bo imela polno angin  in dati cevke v ušesa..... peljala jo bom še na eno kontrolo orl v privat ambulanto, da dobim še kakšno mnenje...

sama sem pa takega mnenja, videla bom kaj bo prinesla zima in se na podlagi vsega skupaj odločila kaj in kako. zaenkrat sem samo za odstranitev žrelnice, če bodo težave ostalo ne. mogoče bodo z odstranitvijo le te tudi ostale težave izginile. upam.  

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu Maya80)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.11.2010 12:33:07   
ribica.
kolikor vem, mojih dveh ni nič bolelo. V bolnici smo bili tako kot je že ena prej rekla, 1. dan sprejem, 2. dan operacija, 3. dan domov. Bili smo v Murski Soboti, čakali smo cca 3 mesece. BIla sem super zadovoljna, oddelek je tak miren, jaz sem imela občutek, kot da sploh nisem v bolnici. Osebje mi je blo tudi super, skratka nobenega problem. Bila sem pa kar z dvema otrokoma hkrati in sem lepo spala v isti sobi kot onadva.

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?