odstranitev žrelnice (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Čvekamo o naših otrocih

Sporočilo

Maya80 -> odstranitev žrelnice (25.11.2010 12:06:46)

Z sinom sva bila na ORL in tam so nama svetovali odstranitev žrelnice.
Zdaj pa imam par vprašanj za tiste ki so vaši otroci to že preživeli.
Kako so prestali jih je fajn bolelo?
Koliko časa so bili v bolnici?
V kateri bolnišnici so ga operirali in kako dolgo ste čakali na operacijo?

n€na -> RE: odstranitev žrelnice (25.11.2010 12:18:50)

Kako so prestali jih je fajn bolelo? koliko jo je bolelo ne vem...je pa dobila preventivno voltaren svečko za bolečine.
Koliko časa so bili v bolnici? 1 dan sprejem, 2 dan operacija, 3 dan po viziti domov
V kateri bolnišnici so ga operirali in kako dolgo ste čakali na operacijo? Izola

kristinaj -> RE: odstranitev žrelnice (25.11.2010 12:28:26)

tudi mi smo imeli orl, kjer so svetovali odstranitev žrelnice, mandljev, če bo imela polno angin  in dati cevke v ušesa..... peljala jo bom še na eno kontrolo orl v privat ambulanto, da dobim še kakšno mnenje...

sama sem pa takega mnenja, videla bom kaj bo prinesla zima in se na podlagi vsega skupaj odločila kaj in kako. zaenkrat sem samo za odstranitev žrelnice, če bodo težave ostalo ne. mogoče bodo z odstranitvijo le te tudi ostale težave izginile. upam.  

ribica. -> RE: odstranitev žrelnice (25.11.2010 12:33:07)

kolikor vem, mojih dveh ni nič bolelo. V bolnici smo bili tako kot je že ena prej rekla, 1. dan sprejem, 2. dan operacija, 3. dan domov. Bili smo v Murski Soboti, čakali smo cca 3 mesece. BIla sem super zadovoljna, oddelek je tak miren, jaz sem imela občutek, kot da sploh nisem v bolnici. Osebje mi je blo tudi super, skratka nobenega problem. Bila sem pa kar z dvema otrokoma hkrati in sem lepo spala v isti sobi kot onadva.

Stran: [1]