Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
takole,uspešno napredujem,sicer z eno kilo manj,tole Floridsko dieto. Tole pa je bil moj današnji jedilnik:
7:00 Na tešče-sveže stisnjen paradižnik,jajčna omleta z mlekom in špinačo,brezkofeinska kava z nemastnim mlekom, 10:00 15 mandeljnov in nekaj lešnikov 13:00 solata z zeleno papriko,kumarami,avokadom,jajcem,tuno,inčuni,zeleno solato,paradižnikom,olivami,olivnim oljem in začimbami 16:00 pest oreškov(mešano) 19:00 piščančji file z veliko pražene čebule in česna ter rožmarinom,pire iz cvetače(tko kot za naše tamale:)-),na pari kuhan grah,sladice-enako kor včeraj;mocca riccota z mandeljni
Vglavnem,tile recepti so TTAAAAKKKOOOO dobri,ne morem prehvalit.Absolutno pridejo v poštev tudi za nedietno prehrano.
No punce,zdej grem pa mal počivat...imejte se luštno in se tipkamo jutri...:zaspan:
;)Sej mi :love:kuha...sva oba na SoBeju....:)- A ločevalna praviš?Če ti odgovarja Go for it!Jaz žal ne morem ločevat:zmeden2:Mi tole čist sede.Sita sem,energije imam dovolj pa še v 4.dneh sem šla kilo dol.:bravo: