|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   uveljavljanje stvarne napake
10.11.2010 10:34:11   
NEA_TEJA
Zanima me če ima že katerera izkušnje z tem .Mi jo bomo uveljavljali sedaj za voziček nažalost je od poteka garncije minil ravno en mesec mi pa smo pred parimi dnevi ugotovili da je na vozički nastala luknja kjer se stikata športni del in ogrodje.Kako to poteka sedaj sem poslala mail na srevis z slikami sedaj pa pačam na njihov odgovor.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: uveljavljanje stvarne napake
10.11.2010 11:17:15   
Oceania
Na servisu ti bodo verjetno odgovorili, da je do poškodbe prišlo zaradi nepravilne uporabe.
Pravilna pot za uveljavljanje stvarne napake pa je pisno zahtevo s povratnico nasloviš na prodajalca, ki ti mora v določenem roku odgovoriti. Sama si izbereš ali zahtevaš odpravo napake, zamenjavo izdelka, vračilo kupnine ali dela kupnine, ki je sorazmeren napaki.

(odgovor članu NEA_TEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.11.2010 11:56:07   
NEA_TEJA
Sem danes klicala prodajalca in mi je rekla trgovka da naj pošljem mail z slikami kjer se točno vidi do česa je prišlo .Kako user posted image pa naj bi prišlo do nepravilne rabe sej v njemu otrok samo sedi in nič drugega valda ga sama pa tud nism strgala se lepo vidi linija kjer se drajsa voziček ob aluminij.

(odgovor članu Oceania)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.11.2010 12:16:59   
Oceania
Glej, to kar ti bodo odgovorili s servisa so moja predvidevanja.
Prodajalka pa te je tja napotila zato, da se njej ni treba s tem ukvarjat.
Nauk: nikoli ne poslušaj prodajalkuser posted image

< Sporočilo je popravil Oceania -- 10.11.2010 12:20:59 >

(odgovor članu NEA_TEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.11.2010 12:42:33   
NEA_TEJA
v kolikih dneh pa morjo odgovort in kaj če ne

(odgovor članu Oceania)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.11.2010 13:01:56   
Oceania
V osmih dneh, preberi si 37. in  38. člen ZvPot:
http://www.uradni-list.si/1/objava.jsp?urlid=200498&stevilka=4288

(odgovor članu NEA_TEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.11.2010 14:09:21   
benika
Če ni več garancije, potem ti je tudi ne bodo upoštevali.

(odgovor članu Oceania)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.11.2010 14:37:55   
Oceania
Ni res benika, garancija in jamčevanje sta dve različni stvari. Meni je prodajalec vrnil kupnino po 7 letih, le da je v mojem primeru šlo za tehnično stvar.
Je pa problematičen ta primer, ker gre očitno za skrito napako.

< Sporočilo je popravil Oceania -- 10.11.2010 14:39:57 >

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.11.2010 17:10:35   
NEA_TEJA
Bomo vidli kako bojo odgovorili je pa  tudi res da se vidi da je to nastalo ko se sedež premika iz sedečega v ležećo položaj se točno vidi črta in ko se otrok v njega usede se kr dobro dotika tega dela ki naj bi bil voziček skupaj švasan al kako naj rečem.

(odgovor članu Oceania)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

zanositev
darjad6

mene pa neki zanima...pred kratkim sem prenehala jemati KT,ker sem pozabila vzeti 3 zaporedoma. Pojedla sem jih nekje do polovice,sedaj sem popoloma prenehala,ker sva se odločila za naraščaj. ali to kaj vpliva? In ali imam možnost zanositi v kratkem?

zanositev po KT (80%)

plodnost (20%)

Število vseh glasov: 40

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!