Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: peka piškotov z 18 mesečnikom 1.11.2010 13:48:53
|
|
|
|
Volga
|
Piškot je piškot.
|
|
|
|
RE: peka piškotov z 18 mesečnikom 1.11.2010 13:50:28
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga Piškot je piškot. ok najbrš maš prou..
|
|
RE: peka piškotov z 18 mesečnikom 1.11.2010 14:37:57
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Predlagam tiste, ki jih delaš z modelčki. Pri nas je bil to zadetek v polno, saj tamal takšne odtise rad dela že s plastelinom. Se je pa zabava končala, ko je želel (kot mami, ki je valjala testo) potresti moko - ampak on jo je tresel kar po vsej mizi in po tleh - nalašč .
|
|
RE: peka piškotov z 18 mesečnikom 1.11.2010 22:14:47
|
|
|
|
ronja
|
Najenostavnejši so "drop cookies", ki jih samo z žlico nakapljaš, to lahko pomaga. drugi najenostavnejši so "piškoti iz hladilnika", kjer testo oblikuješ v debelo kačo, daš v hladilnik, potem jih pa samo režeš od njega. Najbolj zabavni, čeprav najtežji so pa piškoti, ki jih izsekavaš z modelčki, sploh če lahko sam izbere modelčke oz. temo. 18 mesečniki znajo to že vse.
|
|
RE: peka piškotov z 18 mesečnikom 2.11.2010 11:16:35
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja Najenostavnejši so "drop cookies", ki jih samo z žlico nakapljaš, to lahko pomaga. drugi najenostavnejši so "piškoti iz hladilnika", kjer testo oblikuješ v debelo kačo, daš v hladilnik, potem jih pa samo režeš od njega. Najbolj zabavni, čeprav najtežji so pa piškoti, ki jih izsekavaš z modelčki, sploh če lahko sam izbere modelčke oz. temo. 18 mesečniki znajo to že vse. a maš kšn dobr recept za te piškote.. drgač pa ena neumesna-tvoj blog je fantastičen..
|
|
RE: peka piškotov z 18 mesečnikom 2.11.2010 12:24:33
|
|
|
|
ronja
|
Mam precej receptov, za piškote kakih 500 (imam knjigo od Ester Brody - mimogrede, super knjiga, not je 500 receptov za različne piškote - samo malo je takih, ki so za izsekovat, teh drop cookies je pa kar nekaj) Kakšni te zanimajo? Bolj zdravi, manj zdravi, bolj čokoladni, bolj sadni,...? Ti so tudi zelo odprti za improvizacije - ker jih samo nakapljaš in ni nič haklih, kako gosto je testo - od zelo gostega, do precej tekočega, pa vse se speče . Hehe, hvala za kompliment , v kratkem pride tudi post o piškotih (glede na to, da bo očitno deževalo in da sem malima obljubila, da bomo jih danes pekle, če bo slabo vreme). Piškoti so za moje pojme namreč ena od zelo pomembnih sestavin otroštva - domači, seveda... Tega se res ne splača zamudit .
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...
Limonov-bananin kruhSte se naveličali običajnega kruha in bi svojemu malčku radi ponudili zdrav, sočen in slasten kruhec, ki ga bo z veselje...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?