|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   peka piškotov z 18 mesečnikom
1.11.2010 12:44:37   
mini86
kakšne piškote pečete z vašimi najmlajšimi..decembra za praznike bova s tamalim doma pekla piškote in želim da jih skupaj delava..ne prčakujem da mi bo ne vem kaj pomagal ampak vseeno zabava šteje..

zdj pa me zanima za kakšen recept ki je enostaven in malček lahko sodeluje..

< Sporočilo je popravil mini86 -- 1.11.2010 12:45:52 >

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: peka piškotov z 18 mesečnikom
1.11.2010 13:48:53   
Volga
Piškot je piškot.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.11.2010 13:50:28   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Piškot je piškot.

user posted image user posted image user posted image

ok najbrš maš prou..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.11.2010 14:37:57   
K_a_t_i
Predlagam tiste, ki jih delaš z modelčki. Pri nas je bil to zadetek v polno, saj tamal takšne odtise rad dela že s plastelinom. Se je pa zabava končala, ko je želel (kot mami, ki je valjala testo) potresti moko - ampak on jo je tresel kar po vsej mizi in po tleh - nalašč user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.11.2010 22:14:47   
ronja
Najenostavnejši so "drop cookies", ki jih samo z žlico nakapljaš, to lahko pomaga.
drugi najenostavnejši so "piškoti iz hladilnika", kjer testo oblikuješ v debelo kačo, daš v hladilnik, potem jih pa samo režeš od njega.
Najbolj zabavni, čeprav najtežji so pa piškoti, ki jih izsekavaš z modelčki, sploh če lahko sam izbere modelčke oz. temo.user posted image 18 mesečniki znajo to že vse.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.11.2010 11:16:35   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Najenostavnejši so "drop cookies", ki jih samo z žlico nakapljaš, to lahko pomaga.
drugi najenostavnejši so "piškoti iz hladilnika", kjer testo oblikuješ v debelo kačo, daš v hladilnik, potem jih pa samo režeš od njega.
Najbolj zabavni, čeprav najtežji so pa piškoti, ki jih izsekavaš z modelčki, sploh če lahko sam izbere modelčke oz. temo.user posted image 18 mesečniki znajo to že vse.

a maš kšn dobr recept za te piškote..

drgač pa ena neumesna-tvoj blog je fantastičen..user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.11.2010 12:24:33   
ronja
Mam precej receptov, za piškote kakih 500 (imam knjigo od Ester Brody - mimogrede, super knjiga, not je 500 receptov za različne piškote - samo malo je takih, ki so za izsekovat, teh drop cookies je  pa kar nekaj) Kakšni te zanimajo? Bolj zdravi, manj zdravi, bolj čokoladni, bolj sadni,...? Ti so tudi zelo odprti za improvizacije - ker jih samo nakapljaš in ni nič haklih, kako gosto je testo - od zelo gostega, do precej tekočega, pa vse se spečeuser posted image .

Hehe, hvala za komplimentuser posted image , v kratkem pride tudi post o piškotih (glede na to, da bo očitno deževalo in da sem malima obljubila, da bomo jih danes pekle, če bo slabo vreme). Piškoti so za moje pojme namreč ena od zelo pomembnih sestavin otroštva - domači, seveda... Tega se res ne splača zamudituser posted image .

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.11.2010 12:33:16   
mini86
kakšni me zanimajo..khm dobriuser posted image

nš otrok itak ne mara sladkega tko da...

si pa vsekakor izposodim knjigo v knjižnici naslednič ko grem..upam samo da jo imajo

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?
Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...
Limonov-bananin kruh
Ste se naveličali običajnega kruha in bi svojemu malčku radi ponudili zdrav, sočen in slasten kruhec, ki ga bo z veselje...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?