|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   počitniška prikolica
2.8.2005 17:56:49   
clea
Tast in tašča se zanimata za nakup počitniške prikolice pa me zanima kako se potem plačuje, če imaš prikolico celo leto v kampu???
Če ima katera prikolico (kjerkoli na slo ali hrvaški obali) naj mi prosim pove čimveč o tem.Koliko je približna cena in kdaj se plača. Kako pa se potem računa kadar si v kampu,je treba plačat na osebo ali kako?
Malo sem zakomplicirala ampak vseen upam,da bo katera vedla.

Hvala in lp! :rozica::rozica::rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   počitniška prikolica
2.8.2005 18:02:39   
Anonimen
Pavšal za celo leto je 2.200 eurov + zimovanje 200 eurov. Govorim za Sireno pri Novigradu. Pri nas jih je 5 lahko napisanih na pavšalu, to pomeni, da teh pet (po imenu in priimku) plača potem 7,5 kune na dan, ostali pa po 37,5 kun ali nekaj takega. Plača se pa en del, mislim, da polovica do 1. aprila, ostalo pa mislim da do 1. julija.

(odgovor članu clea)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   počitniška prikolica
2.8.2005 18:08:28   
petra.horzi
oj
prijatli majo prikolico celo leto v luciji v kampu
plačajo 450.000/leto
ko pa so tam plačajo samo turistično takso-120sit/dan

(odgovor članu clea)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   počitniška prikolica
2.8.2005 18:27:09   
clea
Hvala punce!:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu clea)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   počitniška prikolica
2.8.2005 21:40:06   
Marogica
Mi imamo prikolico v bližini Zadra, kjer nas pride pavšal 500 evrov z zimovanjem. Oddaljenost morja 20m. Dodatno se plačuje samo turistična taksa na osebo, ki je letos znašala 7 kun, otroci do 12 leta ne plačajo turistične takse. Prikolica se lahko uporablja od začetka maja pa do konca septembra. Pri nas je tudi neomejeno število oseb, ki smejo letovati v kempu. Mislim, da je v istri drugače. Vse ostale osebe, ki niso zavzete v pavšal, morajo dodatno plačati.

(odgovor članu clea)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?