počitniška prikolica (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

clea -> počitniška prikolica (2.8.2005 17:56:49)

Tast in tašča se zanimata za nakup počitniške prikolice pa me zanima kako se potem plačuje, če imaš prikolico celo leto v kampu???
Če ima katera prikolico (kjerkoli na slo ali hrvaški obali) naj mi prosim pove čimveč o tem.Koliko je približna cena in kdaj se plača. Kako pa se potem računa kadar si v kampu,je treba plačat na osebo ali kako?
Malo sem zakomplicirala ampak vseen upam,da bo katera vedla.

Hvala in lp! :rozica::rozica::rozica:

Anonimen -> počitniška prikolica (2.8.2005 18:02:39)

Pavšal za celo leto je 2.200 eurov + zimovanje 200 eurov. Govorim za Sireno pri Novigradu. Pri nas jih je 5 lahko napisanih na pavšalu, to pomeni, da teh pet (po imenu in priimku) plača potem 7,5 kune na dan, ostali pa po 37,5 kun ali nekaj takega. Plača se pa en del, mislim, da polovica do 1. aprila, ostalo pa mislim da do 1. julija.

petra.horzi -> počitniška prikolica (2.8.2005 18:08:28)

oj
prijatli majo prikolico celo leto v luciji v kampu
plačajo 450.000/leto
ko pa so tam plačajo samo turistično takso-120sit/dan

clea -> počitniška prikolica (2.8.2005 18:27:09)

Hvala punce!:rozica::rozica::rozica:

Marogica -> počitniška prikolica (2.8.2005 21:40:06)

Mi imamo prikolico v bližini Zadra, kjer nas pride pavšal 500 evrov z zimovanjem. Oddaljenost morja 20m. Dodatno se plačuje samo turistična taksa na osebo, ki je letos znašala 7 kun, otroci do 12 leta ne plačajo turistične takse. Prikolica se lahko uporablja od začetka maja pa do konca septembra. Pri nas je tudi neomejeno število oseb, ki smejo letovati v kempu. Mislim, da je v istri drugače. Vse ostale osebe, ki niso zavzete v pavšal, morajo dodatno plačati.

Stran: [1]