|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sušilni stroj - polnjenje zgoraj
20.10.2010 19:13:59   
Freya88
Torej, ima kdo? Malce sem povprasevala okrog pa ga nikjer nimajo...?!

Na netu sem nasla samo enega, pa se tega na mimovrste nimajo...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sušilni stroj - polnjenje zgoraj
20.10.2010 20:32:15   
EKOGREEN
če sem te že sprovociral, da nabaviš ločeno pralnega in sušilnega, te moram še nekak ven iz te godlje potegnt.user posted image mislim, da se dobi sušilce s polnjenjem iz vrha tako imenovane top loaderje od francoske blagovne znamke Brandt, a trnutno nekaj štrajkajo, tako, da ne vem kako je z dobavo, za ostale pa trenutno ne bi vedel.user posted image

(odgovor članu Freya88)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.10.2010 20:48:19   
enea
Jaz ga imam in ga za nič na svetu ne dam,...user posted image user posted image user posted image user posted image
Kupila sem ga lani v Leclerku, so ga imeli pa ravno prejšnjo akcijo po 346€, jaz sem pa lani dala 424€, sodelavka ga je tudi kupila začetek meseca v GA, dala 554€, v redni ceni je pa mislim da 699€user posted image

(odgovor članu EKOGREEN)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.10.2010 20:52:43   
enea
IZVIRNO SPOROČILO: EKOGREEN

če sem te že sprovociral, da nabaviš ločeno pralnega in sušilnega, te moram še nekak ven iz te godlje potegnt.user posted image mislim, da se dobi sušilce s polnjenjem iz vrha tako imenovane top loaderje od francoske blagovne znamke Brandt, a trnutno nekaj štrajkajo, tako, da ne vem kako je z dobavo, za ostale pa trenutno ne bi vedel.user posted image

Kaj bi to bilo, ja malo za kačami sem pa kaj, kar je meni znano, je BRANDT eden in edini ki DELA sušilne stroje posamezno, manjši modeli in polnjenje z vrha, vsi ostali CAndy, Wirphool,... imajo 2 v 1.user posted image

(odgovor članu EKOGREEN)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.10.2010 22:17:31   
thaiss
jaz ga imam - Brandt in je super, ga ne menjam!!!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu enea)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.10.2010 22:21:14   
thaiss

IZVIRNO SPOROČILO: enea

Kaj bi to bilo, ja malo za kačami sem pa kaj, kar je meni znano, je BRANDT eden in edini ki DELA sušilne stroje posamezno, manjši modeli in polnjenje z vrha, vsi ostali CAndy, Wirphool,... imajo 2 v 1.user posted image

ja tudi jaz imam tako informacijo. Polnjenje zgoraj je njihov patent, prodali si ga Boshu in ostalim blagovnim znamkam za pralne stroje in kombinirane, sušilca pa imajo samo oni

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu enea)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.10.2010 11:16:00   
Freya88

Ah to je zanimiva zgodba...js mojemu povem vse kar ste mi povedal... in da je najboljse met loceno... pa se midva spicima da kam za vraga pa bomo dal dva... in on men prbije, da potem pa ne bomo mel susilca!:) pa js njemu prov, pa ne bomo mel:) in zadnjic ko je blo mrzlo ko pes, js dam susit njegov najljubsi pulover... in mi zjutraj tezi da kako to, da se ni suho... sem ga samo grdo pogledala in rekla, da to je pa zato ker pr bajti ni susilca;) in opa, smo ze bli na ideji, da susilec pa res mora bit pr bajti:D tako da sva ugotovila, da je moznost ta, da imava in susilca in pralnega z polnjenjem zgoraj...:) tako da EKOGREEN... hvala za provokacijo:D

Je pa dobro vedet, da se ne bom za brezveze sprehajala po trgovinah, da obstaja ena in edina znamka:) hvala vsem:)

(odgovor članu EKOGREEN)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.10.2010 21:14:55   
EKOGREEN
tolk star, da bi me bilo treba vikat pa še nisem, user posted image drgač pa user posted image , pa še ta nasvet, ko kupuješ sušilca naj bo enak ali malo večji od pralnega, nikakor pa ne manjši, da se ti ne bojo cunje preveč mečkale, oziroma se ti bodo lepše in lažje posušile.

(odgovor članu Freya88)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.10.2010 21:48:22   
enea
Sušilni od Brandta je samo 6 kilski, 5 ga ne delajo več,...user posted image

(odgovor članu EKOGREEN)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.10.2010 18:03:12   
bomboncek1
http://www.directcube.com/ASCIUGABUCATO_ASCIUGABUCATO-SGAT720-CL-C-CARICA-DALL-ALTO-SANGIORGIO-45-CM.1.18.86.gp.5753.-1.uw.aspx

San Giorgio, kupi se v Italiji, je pa pod okriljem Brandta.

(odgovor članu enea)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.10.2010 14:19:36   
Freya88

tolk star, da bi me bilo treba vikat pa še nisem, user posted image drgač pa user posted image , pa še ta nasvet, ko kupuješ sušilca naj bo enak ali malo večji od pralnega, nikakor pa ne manjši, da se ti ne bojo cunje preveč mečkale, oziroma se ti bodo lepše in lažje posušile.

Nisem te vikala... v mislih sem imela vse, ki so mi na tisti strani odgovorili:) Drugace pa, se enkrat hvala za vse nasvete...! Imam pa to sreco, da se ne kupujeva tega, tako da se bom najprej vse popolnoma pozanimala, potem pa kupovala... Sva ravno med selitvijo, tako da zaekrat imam se en prastar gorenjev pralni stroj, susim pa zunaj in/ali na radiatorjih:D pa tudi uspeva morm rect... hehe:)

LP in se enkrat hvala:)

(odgovor članu EKOGREEN)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.