Freya88 -> RE: Sušilni stroj - polnjenje zgoraj (21.10.2010 11:16:00)
|
IZVIRNO SPOROČILO: EKOGREEN če sem te že sprovociral, da nabaviš ločeno pralnega in sušilnega, te moram še nekak ven iz te godlje potegnt.[sm=jezicek.gif] mislim, da se dobi sušilce s polnjenjem iz vrha tako imenovane top loaderje od francoske blagovne znamke Brandt, a trnutno nekaj štrajkajo, tako, da ne vem kako je z dobavo, za ostale pa trenutno ne bi vedel.[sm=smiley13.gif] Ah to je zanimiva zgodba...js mojemu povem vse kar ste mi povedal... in da je najboljse met loceno... pa se midva spicima da kam za vraga pa bomo dal dva... in on men prbije, da potem pa ne bomo mel susilca!:) pa js njemu prov, pa ne bomo mel:) in zadnjic ko je blo mrzlo ko pes, js dam susit njegov najljubsi pulover... in mi zjutraj tezi da kako to, da se ni suho... sem ga samo grdo pogledala in rekla, da to je pa zato ker pr bajti ni susilca;) in opa, smo ze bli na ideji, da susilec pa res mora bit pr bajti:D tako da sva ugotovila, da je moznost ta, da imava in susilca in pralnega z polnjenjem zgoraj...:) tako da EKOGREEN... hvala za provokacijo:D Je pa dobro vedet, da se ne bom za brezveze sprehajala po trgovinah, da obstaja ena in edina znamka:) hvala vsem:)
|
|
|
|