|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   voda
1.8.2005 21:16:54   
p&b
Zanima me do kdaj ste svojim dojenčkom prekuhavali vodo in kdaj ste prešle iz vode na mleko(kakšno?).

Hvala in lep večer vam želim.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   voda
1.8.2005 21:21:56   
afrika
Vodo prekuhavala do 5 meseca.

Prehod iz vode na mleko???:zmeden2: Mi smo še vedno na vodi in mleku!!!:)

(odgovor članu p&b)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   voda
1.8.2005 21:29:48   
Anonimen
Jaz še kar prekuhavam vodo pa je Maša stara 11 mesecev....

(odgovor članu p&b)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   voda
1.8.2005 21:36:49   
rainbow
Po enem letu ni več potrebe po prekuhavanju vode.
Se mi zdi, da sem jaz že prej nehala.

lp

(odgovor članu p&b)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   voda
1.8.2005 21:42:10   
Marogica
Vodo sem prekuhavala do 6 meseca, isto je z mlekom-od dopolnjenega 6. mes sem mu začela dajati kravje mleko.

(odgovor članu p&b)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   voda
1.8.2005 21:46:25   
mamči
Vodo sem prekuhavala do 1.leta, za čaj in prilagojeno mleko. Potem smo prešli na sveže 3.2 mleko, ki smo ga vedno in ga še danes (2.8 let ) prekuhamo. Če si to mislila ? Drugače pa sem jaz ravno tako kot naša pediatrinja (na srečo ) strogo PROTI dajanju raznih alpskih mlek malim otrokom, sploh pa tistim 1.6 pa še plus "kalcij" itd. Sama sintetika... Lahko pa sveže mleko mal razredčiš z vodo, če bi bila potreba

(odgovor članu p&b)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   voda
1.8.2005 21:57:30   
Anonimen
Vsi vemo da alpsko mleko ni za otroka,moji sorodnici pa je pediatrinja rekla da naj daje alpsko in ga mu res daje,se je ne da prepričat.No sej s tamalim ni nič narobe,ampak jaz sem za navadnega.

(odgovor članu p&b)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   voda
1.8.2005 22:11:56   
mamči
Jaz na žalost poznam kar nekaj otročkov, ki pijejo alpsko mleko, pa tud kar nekaj pediatrov, ki tud tako svetujejo... K sreči, da s temi otročki ni nič narobe- ampak je pa napačna hrana in pijača slaba naložba za kasnejša leta. Me mame pa jasno, da želimo svojim sončkom le naj,naj.

(odgovor članu p&b)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   voda
1.8.2005 22:20:43   
p&b
Tudi sama mu ne bi rada dajala alpsega mleka,ampak nimam pa možnosti priti do domačega kravjega mleka:zmeden:,a je potem bolje da mu kupim tisto navadno mleko 3,2 ,ki ima rok trajanja samo nekaj dni?

(odgovor članu p&b)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   voda
1.8.2005 22:21:43   
elizabeta p
A mi prosim lahko katera razloži kaj je narobe z alpskim mlekom?
Ne mislit, da se hecam ampak res ne vem. Moj sinko je star 2,5 let in mu mleko ponavadi samo pogrejem. A je s tem kaj narobe?

(odgovor članu p&b)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   voda
1.8.2005 22:48:29   
Marogica
Punce malo pretiravate. Res, da alpsko mleko ni idelano. Kaj pa vse ostale stvari, ki jih bodo naši otroci še jedli? Hrenovke, McDonalds, pizze, pomfri,Coca-cole.....
Ne mi rečt, da vaš tega ne bo jedel. To sem namreč jaz takrat rekla. Sedaj je star 4,5 let in pozna vsa zgoraj navedena imena, pa čeprav gremo npr. v McDonalds 1x na 2-3 mesece. Moj je doma vse, vendar če ga vprašaš, kaj bi najraje jedel, je odgovor pomfri.
Življenje je pač tako. Berite Zdravje in podobne revije, ko ugotavljajo, da hrenovke povzročajo raka, da paradižnik iz Holadnije povroča raka (Slovenci ga jemo pozimi,) solata, ki jo kupujemo pozimi vsebuje 10 x več nitratov, ki so škodljivi za ledvica).......
Jaz sem mišljenja, da nobeno pretiravanje ni dobro. Če znamo biti zmerni, ne more biti veliko težav, če ne bomo kmalu umrli od lakote, kajti vsak mesec odkrijejo v neki stvari nekaj škodljivega.
Jaz sem dala obema (4.5 leta in 7 mes) alpsko mleko od 6 mes dalje, pa ni bilo nobenih problemov.
Mogoče zveni ostro (kot je v moji navadi), vendar je to pač moje mišljenje

(odgovor članu p&b)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   voda
1.8.2005 22:52:05   
mamči
Ravno tega in samo tega sem imela v mislih. Ne tistega direkt izpod krave !!! Mleko naj bo kontrolirano, pasterizirano. Npr. ljubljanskih mlekarn.
Alpsko mleko je obdelano s ULTRA visoko temperaturo, zato temu primerno osiromašeno naravnih in zdravih sestavin- zato ima ta ULTRA rok trajanja...

(odgovor članu p&b)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   voda
1.8.2005 23:15:00   
mamči
Draga Marogica!
Ravno, ko sem pisala zadnji odg. sem premišljevala da raje neham, da me nebi še kdo napadel... Pa še čist nova sem tu pa se že prvi dan zapletem...
No pa da pojasnim- nisem kak obsedenec z zdravo hrano itd. čeprav imam poklic na področju zdravstva in tudi moj hobi je zdravstvo v vseh razsežnostih od zeliščarstva do homeopatije, do.... Popolnoma sproščeno peljem KDAJ PA KDAJ mojega malčka v McDonalds, oba obožujema sladoled, pa kaki fajn sočen hamburger, al pa pizzo- coca- cole mu ne dajem, no pa da se ne bi spet zapletala.... Ampak to naj bodo izjemne poslastice ne pa način življenja v tam je poanta. In pri zdravju je pač na žalost tako, da traja leta in leta da se pokažejo grehi iz preteklosti in sama si najmanj želim da bi bilo kdo iz moje družine zbolel in bi jaz imela pomisleke glede tege kako,kaj smo jedli in ali je to blo v redu....Res je tudi da sta zelenjava in sadje lahko zelo obdelani z kemikalijami itd. Mi smo doma v naravi imamo sadje, ogromen zelenjavni vrt pa želišča in začimbe pa čaje tudi sama nabiram... Tako da res lahko tudi kdaj grešimo - drugače pa je pri tistih, ki pa stalno "slabo" jejo in še zraven mislijo kako je vse zastrupljeno, in itak ni nič zdravo !!! VIDLA PREVEČ BOLANIH OD HRANE !

(odgovor članu p&b)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   voda
1.8.2005 23:31:26   
Marogica
mamči, sploh ni bilo osebno mišljeno, kot tako pogosto navajam. Saj te koneckoncev sploh ne poznam, pa tudi drugih ne. Sploh pa ni moj namen nobenga napadati, temveč sem pač napisala kaj JAZ o tem mislim. Če je moje mnenje pravilno ali ne - to ni stvar debate. Je pa moje mnenje. Se tudi z vsem tem, kaj si na koncu napisala absolutno strinjam. Kot si najbrž prebrala, je tudi za nas ta "hitra" prehrana le neke vrste "doživetje", ne pa naš jedilnik. Tudi Coca-cole doma ne kupujem, temveč se pri nas največ pije voda.....
Moti me edino, kadar se pretirava. Pa ne mislim samo v prehrani temveč tudi v drugih stvareh. Kot sem napisala, je življenje pač takšno, da smo non-stop izpostavljeni "dražljajem" in se, če hočemo normalno ****cionirat in otroku razviti zdravo osebnost, tem dražljajem tudi podvržemo. Eni pač manj, drugi več. Če ne zdaj, pa kot pubertetniki ali še kasneje.
Pa brez zamere

(odgovor članu p&b)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   voda
1.8.2005 23:43:08   
mamči
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
Ma smo skup prišli!!! Dobre misli, lep nasmeh, ma kdo nas bo prenašal, če bomo čist na tleh ! Pa danes se mi pa kr neki piše vse u eno rimo... Čist nora, boljše da se spravim spat.....P.S. pa da nebo kera mislila da sm kaj alkohola pila - sem namreč :nosecka::nosecka::nosecka: tik pred zdajci...

(odgovor članu p&b)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   voda
2.8.2005 11:10:45   
Pi-kica 1
Jaz mu vode ne prekuhavam od sedmega meseca, prilagojeno mleko pa mu mislim dajati do enega leta. Zdaj uporabljava Mullerjevo mleko Babydream, ki je cenovno zelo ugodno - 1000 SIT in ga je Samo čisto v redu sprejel. Po enem letu bom pa verjetno pričela uporabljati tudi zanj alpsko mleko, kot za vse druge družinske člane.

LP

Pi-kica

(odgovor članu p&b)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   voda
2.8.2005 12:01:19   
Anonimen
vodo smo le prekuhavalai prva dva tedna!za mleko pa nevem povedat, ker se nismo tako daleč:)

(odgovor članu p&b)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?